Bahatost Breninog sina na delu: Viktor urlao na konobare u klubu!

Autor: D. L. - T. C.

Zabava

13.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pevačice Lepe Brene Viktor Živojinović otputovao je na Crnogorsko primorje, gde se sa društvom baškari i odmara, a kako saznajemo, on je napravio skandal u jednom noćnom klubu zbog toga što je usled kašnjenja ostao bez svog separea.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/lepabrenaa
Viktor i Brena...

Naime, Živojinović je u popularnoj diskoteci "Omnia" u Budvi za sebe i svoju ekipu ostavio jedan od najboljih stolova za nastup Saše Matića, ali je mesto ustupljeno drugim gostima zbog toga što je mlađi sin Lepe Brene kasnio.

- Viktor je raspoložen stigao ispred kluba, gde su ga ljudi prepoznali čim se sa društvom približio. On se rado slikao sa nekoliko devojaka koje su ga ljubazno zamolile da urade selfi, a zatim je krenuo da uđe u klub sa drugarima. Došao je blizu mesta koje je rezervisao, ali je shvatio da tu sede dva momka sa svojim devojkama jer su za spornim stolom mogle da sede četiri osobe. Živojinović je odmah presreo prvog konobara koji je naišao, pa ga je pitao šta nije bilo u redu sa njegovom rezervacijom, koja je ostavljena još pre nekoliko dana - otkrio nam je upućen izvor, koji se zatekao na licu mesta.

RepublikaFoto: instagram.com/viktorernest
Viktor Živojinović...

U nastavku razgovora saznali smo da je Viktor počeo da divlja odmah nakon što mu je kulturno objašnjeno da je dosta zakasnio i da je politika kluba takva da se rezervacija odmah ustupa prvim gostima koji mogu da se smeste ako se prethodni nisu pojavili ili su otkazali rezervaciju.

Brenin naslednik je se sa menadžerom raspravljao jer je odbijao da sedne za drugi sto

- Sin Lepe Brene je podigao ton čim mu je prišao menadžer kluba, kog je konobar pozvao, pa je govorio kako je kasnio zbog gužve i da to nije razlog što mu je mesto odmah oduzeto. Zaposleni su mu uljudno objasnili da mogu da pokušaju da ga smeste na drugo mesto nedaleko od bine, ali je on nastavio drsko da se ponaša. Vikao je: "Ne zanima me novo mesto! Hoću ovaj sto, a nove goste premestite gde hoćete! Pre nekoliko dana sam rezervisao sve, neću da mi separe propadne zbog gužve!". Dok se menadžer ubeđivao sa Živojinovićem, konobar je javio da je jedna ekipa odlučila da ode iz diskoteke, pa je Stefan prihvatio da sedne u taj separe sa društvom, a kad je piće stiglo, vratilo mu se i raspoloženje - rekao nam je sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

13.08.2019 10:23

Neka urla na majku i tajku, koji ga nisu vaspitali.

Odgovori 14 0
Pedja

14.08.2019 06:46

Bahato govno misli da moze sve ali narod se opametio