Kako li će reagovati Haris?! Rada sprema "Svadbu" sa drugim pevačem!

Autor: alo.rs

Zabava

12.08.2019

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haris Berković je pre nekoliko dana premijerno predstavio duetsku pesmu „Neću više da se krijem“, koju je snimio sa koleginicom Monikom Ivkić.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

Ne gubi ni Rada Manojlović vreme. Ona je odlučila da snimi duet i to sa kolegom Emirom Đulovićem. Proverili smo sa Emirom kako je uopšte došlo do dueta sa Radom.

– Kako kažu, kada je nešto suđeno, od toga se ne beži. Tako je i sa ovim duetom sa Radom. Jednostavno, splet okolnosti je doveo do toga da snimimo ovaj duet. O duetu mogu da kažem da je u pitanju nešto potpuno drugačije od svega što je ponuđeno na domaćoj muzičkoj sceni ove godine – rekao je Emir i potom otkrio šta misli o popurnoj koleginici sa kojom će ukrstiti glas:

- Rada je jedna sjajna devojka. O njenom vokalu i izgledu ne treba diskutovati. Ipak je to jedna od najuspešnijih zvezda „Granda“ koja se pojavila i ona uspešno opstaje na sceni sve ove godine.

RepublikaFoto: youtube.com/Andreana Čekić
Emir je snimio hit pesmu sa Adreanom

Veliki uspeh Emir je imao sa duetom „Cipele“, pesmom koju je snimio a Andreanom Čekić. Kako sa Radom ponoviti uspeh pomenutog dueta?

– Pesma „Cipele“ je po mišljenju mnogih najveći hit u poslednjih nekoliko godina. Ovaj put ne jurimo „Cipele“ već kao sto sam rekao, imamo nešto potpuno novo. Siguran sam u uspeh novog dueta. Inače, pesma se zove „Svadba“ – otkrio je Emir na kraju razgovora je jedna sjajna devojka. O njenom vokalu i izgledu ne treba diskutovati. Ipak je to jedna od najuspešnijih zvezda „Granda“ koja se pojavila i ona uspešno opstaje na sceni sve ove godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading