Kadra sinoć proslavio 27. rođendan, a onda je upala bivše zvezda "Parova" i šokirala sve incidentom!

Autor:

Zabava

10.08.2019

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od momaka koji je osvojio srca publike i izazvao burne reakcije učešćem u nedavno završenoj, sedmoj sezoni rijalitija "Parovi", svakako je Elvin Kadrić Kadra odakle je iznenađujuće izbačen pre finala iako je dotada slovio za favorita i redovno zauzimao prvo mesto na tabeli prilikom izbacivanja.

Foto: instagram.com/elvinkadricofficial
Izabela i Kadra

On je sinoć uz devojku Izabelu Alijoski, s kojom je vezu otpočeo u luksuznoj zemunskoj vili, proslavio 27. rođendan. Kadra je rođen danas, 10. avgusta, tako da je popularni par zajedno dočekao ponoć i prešao na čestitke.

Kadra je na svom Instagramu podelio sliku sa devojkom uz slavljeničku tortu. On je, pored svog rođendana, podsetio pratioce da je Bels i njemu osam godina zabavljanja.

- Ljubavi sretnih nam 8 meseci! Sretan mi 27. rođendan - poručio je Kadrić u opisu fotografije, dok je Izabela na svom Instagramu podrobno izveštavala sa proslave uz obilje slika i snimaka.

Bilo je i gužve - na proslavi je bilo još doskorašnjih učesnika "Parova 7". U istom autu su stigle Dina Galorini, Ivania Bajić i Jovana Novakov Šmizla, koja je potom prepričala ostatku družine da su imali malu nezgodu sa policijom na putu. Njena priča bila je u jednom momentu u centru pažnje, a svi u sobi su se smejali.

- "Nije vam ovo štala", rekao nam je u jednom trenutku, a ja sam mu rekla: "U pravu si, nije ovo štala, nego šupa! Kupiću ti nove pantalone, vidi kako su ti kratke, prašinaru jedan Kažem ja njemu da nas puste, a on mi je odgovorio: "Da li to vi igrate rijalitija s nama?" Ubio me je tim pitanjem - prepričala je Šmizla deo razgovora sa policajcem, a Kadrić je dobacio da mu ta njena priča liči na "Parove".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading