"Imaš divan glas": Žan Klod Van Dam objavio pesmu srpske pevačice na svom Fejsbuku, a ovako nije hvalio ni svoje koleginice!

Autor:

Zabava

10.08.2019

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni holivudski glumac i majstor borilačkih veština Žan-Klod Van Dam je već dugo u prijateljskim odnosima sa našom čuvenom folk pevačicom Draganom Mirković i njenim suprugom Tonijem Bijelićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Volvo Trucks
Žan Klod Van Dam

Sada je podelio video sa Draganinom novom pesmom "Zamena", uz prateći tekst.

- Draga Dragana Mirković, veoma sam ponosan što mogu da predstavim ovaj tvoj sjajni video, s tvojim predivnim glasom. S ljubavlju za tebe, Balkan i ostatak sveta, takođe i za tvog supruga Tonija! - napisala je holivudska zvezda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Feb 7, 2019 at 11:31am PST

 

Poznato je da su neke javne ličnosti na našoj estradi od Tonija kupile skupocene automobile modela "maybach", a jedan takvih u svojoj garaži je želela i zvezda akcionih filmova, o čemu je razgovarao sa Tonijem. 

 

 

Van Dam se, takođe, prošle godine pohvalio dugogodišnjim prijateljstvom s Draganom, prilikom proslave rođendana.

- Ljudi, ne mogu vam dovoljno zahvaliti za sve lepe želje i čestitke. Evo još jedne, od moje drage prijateljice, predivne Dragane Mirković - napisao je.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Dragana Mirković

- Dragi J.C. želim ti sreću i najbolji mogući provod. Srećan rođendan, brate - rekla mu je Dragana Mirković tada u videu.

Pogledajte i sami objavu slavnog glumca iz borilačkih filmova i spot Dragane Mirković koji je šerovao:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading