Bivši muž Snežane Dakić vara trudnu suprugu! Jovana sve saznala: Neću prepustiti Vladimira ljubavnici, ona je prolazna avantura, a ja sam trudna!

Autor: Kurir

Zabava

10.08.2019

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Miljković, aktuelna supruga Vladimira Mikića, ekskluzivno je otkrila kako se oseća nakon saznanja da je prevarena. Ona je nedavno saznala da je u drugom stanju, kaže da će ipak ostati u braku.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Jovana i Vladimir...

- Ja nisam javna ličnost i ne bih ništa komentarisala. Molim vas da me razumete. Ne bih zalazila u to jer sam trudna. Mi smo prošli trnovit put da bismo opstali zajedno, imamo predivnu ćerku i dete na putu. Upravo zbog toga neće biti razvoda. Vladimira neću prepustiti ljubavnici, ona je prolazna avantura, kao i mnogo toga u životu. Svakako ne bismo dozvolili da jedna prolazna avantura uništi ono što smo stvarali i gradili. Niko nije cvećka, a savršeni brakovi ne postoje. Vladimir je odličan otac i dobar muž i njegovo mesto je upravo u našoj kući. Hvala vam na razumevanju - rekla je povređena Mikićeva supruga.

Bez obzira na to što je Jovana Vladimiru oprostila neverstvo, ona je trenutno sa osmomesečnom ćerkom kod svojih roditelja van Beograda, a po rečima našeg izvora, nije joj lako nakon što su se njene sumnje obistinile.

- Jovana je već neko vreme sumnjala da je muž vara. Pored toga što je osetila promenu po njegovom ponašanju i sve češćim "poslovnim" putovanjima, načula je priče da se on viđa sa sekretaricom. U više navrata su ulazili u rasprave zbog toga, ali on je uvek negirao da joj je neveran. Međutim, kad je Jovana saznala da je opet trudna, situacija se smirila i Mikić je opet postao brižan muž, kome je porodica na prvom mestu. Kad je videla dokaz njegovog neverstva u novinama, nije joj bilo lako, pogotovo jer je u drugom stanju, ali razvod ne želi ni da razmatra. Odlučila je zbog dece da pređe preko toga i pruži mu drugu šansu. Upravo je zbog toga otišla kod svojih roditelja - da bi se malo distancirala i pobegla od brojnih spekulacija. S Mikićem je konstantno na telefonskoj vezi, a on je ubeđuje da više neće viđati švalerku i da će joj opet biti veran - otkriva naš izvor.

Foto: e-stock/KOBRA
Jovana i Vladimir...

Podsetimo, biznismen je oko Uskrsa započeo tajnu ljubavnu romansu sa 25-godišnjom S. M., koja radi kao sekretarica u njegovoj firmi. Tada su bili na putu u Parizu, a nedavno su nekoliko dana proveli u Sarajevu, gde su takođe viđeni. Takođe, uhvaćeni su zajedno u jednom restoranu. gde nisu krili strasti, pa su se čak i ljubili.

Snežana Dakić, koju je Vladimir svojevremeno prevario sa sadašnjom suprugom Jovanom, sa ćerkom Laurom uživa na Crnogorskom primorju. Beogradski mediji su u više navrata pokušali da kontaktiraju s voditeljkom i zatraže joj komentar povodom novonastale afere, ali nije se javljala na telefon. Pretpostavlja se da namerno nije odgovarala na pozive jer je odavno precrtala prošlost, kao i oca svoje ćerke.

RepublikaFoto: youtube.com/Tv Grand
Snežana Dakić...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading