STRAŠNO! Stefan Živojinović opet na udaru mafije?!

Autor: Svet.rs

Zabava

09.08.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefanu Živojinoviću boravak u Crnoj Gori bukvalno je preseo kada je došavši na parking u Budvu shvatio da mu nema kola.

RepublikaFoto: eStock
Stefan Živojinović

- Odseli smo u Kotoru, ali često se vozikamo po drugim gradovima i plažama, pa smo tog dana odlučili da odemo do Budve. Auto smo ostavili na parkingu koji se nalazi baš uz samo šetalište i ceo dan smo se kupali i sunčali, ne slutivši šta bi moglo da se desi, i onda totalni šok. Stefan je krenuo do kola da se presvuče i kada je stigao do mesta gde smo se parkirali, auta nije bilo. Upao je u jezivu paniku, razmišljali smo da ga je možda podigao pauk.

- Sećam se da se Stefan bukvalno oduzeo i taman kada smo krenuli da prijavimo krađu kola, prišli su nam neki krupniji momci i pokazali na auto koji je bio parkiran malo dalje odatle. Izvinili su se i rekli da nisu znali da su kola njegova, pa su nam ponudili ručak kako bi se iskupili. Stefan je prihvatio izvinjenje, nije hteo da komplikuje situaciju, ali nam nije bilo do ručka. Odmah smo se vratili u Kotor. Sada kad prepričavamo cela situacija nam je presmešna, ali u tom trenutku ni najmanje nije bila - priča jedan od Stefanovih prijatelja koji se zajedno sa njim našao u nemiloj situaciji. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srđan

09.08.2019 12:22

Bajka za decu.

Stršljen

09.08.2019 12:51

Pa gde baš na maminog sinčića,pa se stresao i potreso,neće moći uživati,a momci uzeli auto da mu provere,ulje,vodu itd,još se izvinuli.