Psihopata sam: Milica Pavlović otkrila kako se ponaša prema muškarcima!

Autor: pink.rs

Zabava

09.08.2019

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović vešto krije svoj ljubavni život, a kaže da nema dečka. Sada je pevačica priznala da kako se ponaša kada je reč o muškarcima.

RepublikaFoto: e-stock agency
Milica Pavlović

Pevačica je rekla da voli da se oseća kao boginja u svakom trenutku, ali i da je detektiv za muškarce.

- Volim za sebe i generalno za sve žene da kažem da su one uvek boginje u bilo koje doba dana, u bilo koje životno doba, nekako smo mi nežniji pol i šarmantniji i sad mogu da nabrajam do sutra, ali generalno mislim da je to to. Što se tiče detektiva, ja sam detektiv za muškarce, malo sam i psihopata, ali nećemo sad o tome, pošto još ne mogu da nađem dečka, sad fali da nastavim da pričam šta sve i kako ide - kroz smeh kaže Milica.

Ona je dala savet i za sve koji žele da uplove u muzičke vode.

- Recept je da budete vredni, da volite ovaj posao i da imate dobre ljude oko sebe, jer ceo taj skup čini onu lepu, prijatnu atmosferu i samo sa takvim ljudima i takvim razmišljanjem, sa tim da ste veliki radoholik, možete postići veliki uspeh. Bar ja tako mislim - zaključila je Milica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

09.08.2019 09:01

Sama je to kazala. A njen recept za uspeh u muzici da primeni na muskarce.

Davor

10.08.2019 16:39

Novinari su uporni da od nje dobiju neki iskreniji odgovor po pitanju muškaraca, ali evo već duuugo ona daje slična objašnjenja... Više ne zna kako da izvrda. Zna se da voli žene i to je to.