Krije da je pevala po vašarima! Procurilo sve o ranim radovima dive!

Autor: kurir.rs

Zabava

08.08.2019

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Jelena Karleuša tvrdi da nikada nije pevala po vašarima, svedoci njenih početaka izviru.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša...

Posle ispovesti Radomira Miloševića iz Rožanaca, koji se seća takvog njenog nastupa u Arnajevu, oglasila se i Nada Topčagić.

Veliku reakciju izazvao je ovaj čovek kada je do detalja opisao Jelenin nastup na proslavi FK Borac iz zaseoka Arnajevo kod Barajeva. Radomir je tada pohvalio Karleušu i rekao da je ona napravila spektakl, ali da ga je iznenadilo kada je nedavno negirala da je pevala na vašarima. Odmah nakon njega javila se i Nada i otkrila da je prva pomogla pevačici da se probije.

- Jelenu izuzetno cenim i poštujem. Ona je veliki borac i drago mi je da je postigla uspeh. Moraš da oznojiš dupe da bi na vašaru napravio atmosferu, tamo dolaze ljudi koji znaju sve pesme i treba imati snagu i energiju da bi te prihvatili. Ja i dan-danas obožavam da pevam na vašarima. Naša generacija odrasla je na vašaru, to je Srbija. A svi su počeli karijeru na vašaru, pa čak i Jelena - počela je Nada i dodala:

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Za sebe danas kaže da je Diva

- Nju je majka Divna dovela na vašar u Rakovici. Divna je prišla i pitala mene i mog supruga da li njena ćerka može da otpeva neku pesmu i mi smo joj dopustili. Čim je otpevala "Sojku pticu", ja sam rekla: "Zvezda je rođena!" Čak se sećam, imala je crvene lakovane čizme iznad kolena, plavu kosu ispod dupeta! Ma, pojava! Eto, i ona je počela na vašaru, ali da je nastavila tim putem, ne bi bila ovo što jeste. Ona ide sama protiv svih i svaka joj čast - rekla je Nada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Avram

08.08.2019 09:24

Loša pevaljka koja zavidi drugim devojkama jer sve bolje pevaju od nje.

Odgovori 15 0
Aleksis

08.08.2019 11:08

I poslije je pjevala i mješala.

Odgovori 15 0
Stršljen

08.08.2019 13:52

Pevala je ona i sa stabla.