Brenin sin imao problem u Nemačkoj, pa zvao tatu da mu pomogne!

Autor: Blic.rs

Zabava

07.08.2019

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, Stefan, nedavno je imao nastup U Nemačkoj nakon čega je doživeo manji peh.

Foto: printscreen/instagram.com/stefanzivojinovic
Imao peh u Nemačkoj, pa zvao tatu... Stefan Živojinović

Živojinović je za vikend imao nastup u Dizerdofu gde je u hotelu u kom je odseo, zaboravio ključeve svog automobila.

Foto: Instagram.com/lepabrenaa
Mamini i tatini sinovi... Brena i Boba sa Stefanom i Viktorom

Naime mladi pevač je otputovao za Dizeldorf kako bi pevao na jednom privatnom slavlju, a kako je na beogradski aerodrom došao svojim kolima, Stefan je ključeve poneo sa sobom.

- Kada je stigao u hotelsku sobu, Stefan je ključeve stavio u fioku, s obzirom na to da mu nisu bili potrebni, jer je imao vozača u Dizeldorfu - počinje priču izvor blizak pevaču i dodaje:

- Bilo je planirano da odmah nakon nastupa krene za Beograd. Kako je imao malo vremena do leta, pakovao se na brzinu i u toj gužvi zaboravio ključeve. Setio se tek kada je došao na aerodrom, pa je morao da pozove tatu Bobu da dođe po njega na beogradski aerodrom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nije smeo taksijem da se vrati kući...? Stefan

Na svu sreću, Živojinović je brzo uspeo da reši problem sa osobljem hotela, koji su mu u roku od dva dana poslali ključeve nazad na adresu u Beogradu, pa je ubrzo mogao da preuzme svoj auto sa parkinga aerodroma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading