Katarina Grujić prestravila publiku na nastupu: Jedva stajala na nogama i pevala!

Autor: Pink.rs

Zabava

07.08.2019

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna pevačica Katarina Grujić nastupala je na jednom beogradskom splavu, a uprkos zdravstvenim problemima, nije dozvolila da zbog toga prekine nastup.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Katarina Grujić...

U lošem stanju ju je zatekla i ekipa beogradskih medija za koju je otkrila da planira da izbaci nekoliko pesama pred svoj rođendan, kao što je uradila i sa prošlim albumom, a onda je priznala da se ne oseća baš najbolje.

- Ja najlepše izgledam kad se najgore osećam. Malo zdravstveno nisam baš najbolje, nešto me boli bubreg, malaksala sam, imala sam temperaturu. Da li sam se prehladila ili šta, jedva se držim na nogama. Nije nimalo lako, još ta groznica i malaksalost, ali ne bih nikada otkazala nastup - požalila se Grujićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina...

Pevačica je takođe ispričala i gde je sve letovala, te da je to verovatno razlog zbog kojeg se razbolela.

- Bila sam i u Budvi, na Mikonosu, u Rovinju. Malo radno, malo odmarala, svuda sam stigla po dva, tri ili četiri dana da ostanem i stvarno mi je bilo top. Ali očigledno se nisam odmorila, čim me je sve stiglo sad - rekla je Katarina, a onda otkrila da li je uživala u nekim ljubavnim avanturama na moru.

- Ljubavne ne, ja sam svakog leta bila u vezi. Avanture nisam imala i nije mi žao - zaključila je Katarina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andro

07.08.2019 12:33

Jedva stajala na nogama i pevala. Opet popila neku više?