(VIDEO) Skinuli su ga sa jutjuba, a sada je ponovo prvi na trendingu: Ovo je pesma kojom je Ajs Nigrutin ismejao pola estrade!

Autor: Telegraf

Zabava

06.08.2019

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni reper i član grupe "Bad Copy" Vladan Aksentijević, poznatiji kao Ajs Nigrutin (41), vratio se na scenu u velikom stilu i svojim singlom "Abu Dhabi" potkačio je novokomponovane izvođače čije numere obiluju autotjunom, a tekstovi nabrajanjem brojnih poznatih marki, luksuza, destinacija, golih žena.

RepublikaFoto: youtube.com/bad copy official
Ajs Nigrutin...

Reper je u nameri da se "sprda" sa trenutnim aktuelnostima na Jutjubu napravio parodiju koja je istog dana ušla u trending. Međutim, iako su Nigrutina skinuli sa trendinga, on se ponovo vratio i to na prvo mesto.

Ajs je u Dubaiju, đuska na jahti, luksuznom automobilu u majici sa natpisom "Đorđo Armani", "Dolče i Gabana", "Guči", a oko njega se uvijaju polugole igračice... baš kao kod novokomponovanih hitova.

Reper je za potrebe pesme koja je postala hit kako na Jutjubu, tako i na društvenim mrežama, sebi nadenuo umetničko ime - Ajs Niguči.

"Abu Dhabi" je iznenadio sve, a pozitivne reakcije i urnebesni komentari pljušte na sve strane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading