Afrika šutnula Volkova zbog menadžera!

Autor:

Zabava

06.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika ne samo da je stavila tačku na vezu sa Vladimirom Volkovim nego se i vratila bivšem dečku Aleksandru Moskovljeviću Mikiši.

RepublikaFoto: instagram.com/vovavolkov3
Sandra i Vladimir...

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Afrika je pre mesec dana obnovila ljubavnu vezu sa svojim menadžerom, sa kojim je bila deceniju u vezi pre nego što se smuvala sa Vladimirom.

- Sandra je na vezu sa Volkovim stavila tačku nakon njegove prepiske sa Marijom Anom Smiljanić. Ona nije mogla da mu oprosti i pređe preko toga iako je jedno vreme pokušavala da ostane u toj vezi. Kada je prelomila, zamolila ga je da se iseli iz njenog stana u elitnom naselju Vest 65. Nakon razlaza je bila neko vreme sama, a onda je ponovo intenzivno počela da izlazi i da se druži sa Mikišom i van nastupa. Ubrzo su odlučili da svojoj ljubavi daju novu šansu - govori dobro obavešten izvor i dodaje da su, osim ljubavi, započeli i zajednički biznis.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Volkov i Marija Ana Smiljanić...

- Mikiši je teško pala njena i Vladimirova veza i trebalo mu je malo vremena da pređe preko svega. A da je definitivno prelomio da otpočnu novo ljubavno poglavlje, bilo je jasno kada je Sandri dao poslovni projekat sa predlogom da zajedno ulože novac. Tako su Sandra i Mikiša investirali u izgradnju zgrade u Šapcu, što ih je još više zbližilo. Svakodnevno planiraju i učestvuju u izgradnji njihovog prvog objekta, koji će biti useljiv krajem sledeće godine - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, upućeni tvrde da se Sandra i Mikiša nakon pomirenja uopšte ne razdvajaju. Sve vreme su zajedno, na njenoj jahti na primorju isplove zajedno i ne vraćaju se ceo dan. Tek uveče ako ima neku ugovorenu svirku. Bliske Sandrine prijateljice tvrde da se ona oseća kao da nisu ni raskidali, dok je Mikiša obazriv i još uvek nepoverljiv.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sandra Afrika...

U želji da proverimo navode do kojih smo došli pozvali smo Afriku, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Sandra i Mina zapalile Budvu!

Sandra Afrika je svakodnevni gost na crnogorskoj plaži Ploče, koja je poznata po dnevnim žurkama, a već nekoliko dana društvo joj pravi Mina Vrbaški. Njih dve su zaludele muškarce svojim preatraktivnim izgledom, a kada malo popiju i počnu da đuskaju, mnogima od njih nije dobro. Tokom celog dana uživaju na plaži i ispijaju koktele, a kada se opuste, sledi totalni haos. Obe su poznate po tome što vole da se zezaju, pa tako oko sebe imaju uvek puno poznanika. Sa njima dvema nikada nije dosadno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Djokara23

06.08.2019 08:07

Našle se jesu, upravu ste! Samo što ova nije javno priznala!?!

Vojo

06.08.2019 11:32

Sandra Afrika ima jahtu na primorju??????