Svađale se usred restorana: Jarićeva devojka i majka pravile cirkus!

Autor: Alo.rs

Zabava

05.08.2019

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Jarić poslednjih meseci zabavlja se sa mladom manekenkom Boni Miler, koju je predstavio roditeljima i prijateljima, a koju je upoznao i sa ćerkicama Valentinom i Sijenom koje ima iz braka sa Adrijanom Limom.

Zbog ovakve mačke, svako bi trpeo... Boni i Marko

Jarić je ove godine odlučio da leto provede sa ćerkicama, devojkom, ali i majkom Leposavom i sestrom Tamarom u Crnoj Gori.

Foto: instagram.com/adrianalima
Sa bivšom snajkom se super slaže... Leposava i Adrijana

Međutim, njegova nova izabranica i mama Leposava se nikako ne slažu, pa se njih dve navodno na letovanju ponašaju kao rogovi u vreći. Kako otkriva izvor, Markova mama se nikako ne slaže sa njegovim izborom i izgleda da joj se Boni uopšte ne sviđa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vitamin ☀️

A post shared by Bonnie Mueller (@bonniejanina) on Jan 3, 2019 at 1:45pm PST

- Marko je već nekoliko meseci u vezi i njegova ideja bila je da na odmor ode sa porodicom i tom devojkom, kako bi je njegovi bolje upoznali. Uplatili su letovanje u Budvi i planirali da se svi lepo provedu i odmore. I dok su Markova sestra i ćerkice prihvatili Boni i s njom od početka imaju dobar odnos, njegovoj mami Leposavi potencijalna snajka nije po volji. Leposava se po celi dan dere na unuke i naređuje im, pa često u taj koš ubaci i Boni, koja takođe i te kako ume da odbrusi Markovoj mami. Jednostavno, ne slažu se i ne trude se da to sakriju - priča Jarićev blizak prijatelj i otkriva da manekenka svekrvi ne ostaje dužna.

- Iako je vrlo mlada i trudi se da se lepo slaže sa svima, jasno joj je da se Leposava navrzla na nju i da je namerno provocira, kako bi Boni pogrešno odreagovala. Svaki put kada sede u restoranu dođe do vike i dreke, a onda Boni poludi i posvađa se s njom. Jarić na sve načine pokušava da se sakrije ispod kačketa koji ne skida, a one gde god se odu, privuku pažnju svojim ponašanjem. Jednostavno, napravio je grešku kada je na more otišao sa njima. Ne bio mu nijedan muškarac u koži ako uskoro ne uspe da pomiri majku i devojku. Leteće perje po Budvi - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading