DRAMA! Sanja Marinković se gušila usred restorana! Hitno pozvani lekari, morao da reaguje i hiruški tim!

Autor: Svet.rs

Zabava

04.08.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić ovogodišnje letovanje Crnoj Gori pamtiće po drami koju su doživele u jednom restoranu.

RepublikaFoto: instagram.com/sanjamarinkovicofficial
Sanja Marinković

Voditeljke su uspele da uhvate 7 dana slobodnih dana i da odu na letovanje koje će teško zaboraviti. 

- Dok smo večerale sa prijateljima, pozvao me je sin Strahinja, koji je trenutno u letnjoj školi u Londonu, i ja sam pričajući uzela viljuškom parče ribe ne gledajuću da li ima kosti i jedna mi je zastala u grlu. Uhvatila me je panika, strašno me je peklo i bolelo, nisam mogla da pričam, počela sam da se gušim - priča Sanja.

- Dali su mi koricu hleba, ali nisam mogla da je progutam. Onda je Vesna pozvala doktorku, koja je odmah stavila hiruršku ekipu na čekanje pošto je moja agonija trajala više od pola sata - ispričala je Sanja.

- Pokušala sam da je ispovraćam, ali nisam mogla i sve više me je bolelo. Doktorka mi je davala instrukcije telefonom i na kraju sam uspela da je izbacim. Vesna me je onda naterala da prvi put u životu popijem lozu kako bih dezinfikovala grlo i rekla mi kako se i Milena Dravić u partizanskom filmu porađala uz flašu loze - ispričala je Sanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading