Laziću verenica postavila ultimatum! Darko: Moram da smršam ili će me Marina ostaviti!

Autor:

Zabava

03.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić očito se još uvek nije opametio po pitanju svog zdravlja i stila života, a njegovoj verenici Marini dozlogrdilo je njegovo ponašanje.

RepublikaFoto: Republika.rs/D. LUKIĆ
Darko Lazić

Kako saznajemo, Marina je zapretila Darku da će ga ostaviti ukoliko se ne uozbilji i ne povede računa o svom zdravstvenom stanju, koje je sve lošije zbog prekomerne kilaže. Marina ga je ucenila da mora da smrša i da prestane da konzumira alkohol i obećala mu da će mu oko svega pomoći, a ukoliko se to ne desi, napustiće ga.

Darko: Marina me najviše kritikuje zbog kilaže i izlazaka, moraću da se uozbiljim, inače, ode žena

- Darko i Marina se mnogo svađaju u poslednje vreme. On to sve okreće na šalu, ali uopšte nije tako naivna situacija. Marina je bila uz njega u najgorim trenucima i tokom višemesečnog oporavka, koji nije bio nimalo lak, a pritom se još uvek nije potpuno oporavio. Milion puta ga je opominjala da mora da pazi na sebe, da se odmara, da pazi šta jede, da ne konzumira alkohol više, Darko se složi, a onda nastavi po svom - započinje priču izvor blizak paru i otkriva zbog čega Marina preti Darku odlaskom.

Foto: instagram.com/gagicmarina
Darko i Marina

- Otkako je došla kući sa malenim Aleksejem iz porodilišta, Marina se adaptira na život jedne majke i maksimalno je posvećena sinu, dok je Darko stalno u pokretu i nastavlja po starom. Ona se nadala da će se malo skrasiti kada dođe sin u kuću, ali Darko kao da je nepromenjiv. Kada je videla kuda to vodi, rekla mu je: "Dosta sam te trpela. Tvoje ponašanje je nedopustivo. Ako nisi dobar za sebe, nisi dobar ni za mene i dete. Prestani da ločeš više s drugarima i da se igraš sa životom i pod hitno sredi ishranu. Ne budeš li počeo da vodiš zdrav život, ja ću da se spakujem i da idem. Ne mogu da te gledam kako se uništavaš". On je isprva negirao da je njegovo ponašanje toliko loše, a kada je video koliko Marinu sve to potresa, obećao joj je da će dati sve od sebe i da je neće razočarati - zaključio je izvor.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Marina Gagić

Kontaktirali smo sa Darkom kako bismo proverili ove navode, a on je za Srpski telegraf otkrio da mu nije nimalo lako, kao i da je svestan da se mnogo ugojio i da to nije dobro za njegovu protezu, koju ima u kuku, i za kompletno njegovo stanje. Takođe, pevač je potvrdio da ga Marina često kritikuje i da imaju rasprave zbog toga, ali nije želeo da zalazi u detalje.

- Tačno je da me Marina najviše kritikuje zbog kilaže, a posle nje i moji roditelji. To su ljudi koji mene vole i ja sam svestan da nije dobro što sam se ovoliko ugojio, ali ću probušiti kašiku - kaže Darko i dodaje da je ženi dao obećanje da će se više potruditi.

- Obećao sam da ću smršati, ali nikako mi ne ide. Moraću malo više da se uozbiljim, inače, ode žena (smeh). Kao što svi kažu, trebalo bi malo više da se ugledam na nju, ona izgleda kao da se nije ni porodila, stvarno vodi računa o sebi i ponosan sam na nju - iskren je Lazić.

Podsećamo, Darko je nakon stravičnog udesa koji se desio prošle godine u oktobru smršao 25 kilograma. Nakon oporavka je izašao kući i veoma brzo povratio staru kilažu, štaviše i nabacio koji kilogram preko. Lazić se vratio starim navikama i zaboravio kakav je pakao preživeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

03.08.2019 10:48

Tako se ponašaju sponzoruše,nije mi simpatičan ni malo,ali da ga uslovljava što je kao prasence pa je sramota izaći u društvo s njim,a nije je briga zbog pića i šmrkanja,to ne utiče po njoj,domaćici,na zdravlje.Smešno i tužno.