Očajnički želi da uđe u Zadrugu, pa je objavila snimak koji je sve šokirao!

Autor:

Zabava

02.08.2019

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnica hita "Hopa-cupa" i učesnica "Parova", Simonida Ačević, zapanjila je svoje pratioce na društvenim mrežama kad je objavila snimak na kome mrtva pijana peva, pije rakiju i tetura se.

RepublikaFoto: twitter.com/Boty
Simonida Ačević

- Volim sebe kada pijem rakiju. Ma volim ja celu Srbiju. Ne bih je menjala ni za Švabiju - rekla je Simonida na snimku dok se u pozadini čula pesma Viki Miljković "Volim momke koji piju rakiju".

Ovaj snimak se munjevitom brzinom proširio društvenim mrežama, a mnogi komentarišu da je ovo Simonidina taktika kako bi se našla u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Mnogi komentarišu da se Simonida samo šali na ovaj način, što joj nije strano, a neki da je ipak željna pažnje i nada se da će pozvati u Zadruzi 3. Da je možda ovo drugo u pitanju, može da posvedoči to što u nekoliko svojih snimaka ismevala Lunu Đogani, pobednicu Zadruge 2.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading