Muž Seke Aleksić IZMLATIO TAKSISTU u Tivtu: Razlog će vas šokirati!

Autor: Kurir

Zabava

02.08.2019

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić je doputovala sa suprugom Veljkom Piljkićem u Crnu Goru zbog nastupa, a beogradski mediji tvrde da je upravo on napravio incident čim su sleteli u Tivat.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Veljko Piljkić...

Sve se navodno odigralo na parkingu aerodroma kada je isprovocirani Veljko udario taksistu pesnicom u glavu.

- Sve se dešavalo u popodnevnim satima. Seka i Veljko su bili nervozni jer je avion kasnio još u Beogradu. Kada su stigli u Tivat, vukli su kofer i probijali se kroz masu, a dodatnu nervozu su im stvarali taksisti koji su putnike vukli za rukav i nudili prevoz - započeo je priču izvor, pa dodao:

- Jedan je prolazio pored njih i Veljka zakačio ramenom, ali Veljko se odmah okrenuo i pesnicom ga udario u glavu. Od siline udarca čoveku su naočare za vid pale na pod i razbile se - tvrdi izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić...

Veljko je potom navodno odustao od daljeg sukoba sa taksistom, jer je uplašena pevačica počela da ih moli da se smire i podsetila da je u drugom stanju, pa da nije vreme i mesto za sukobe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
aleksandar

03.08.2019 09:41

Vlauca glumi boksera!! On je kobajagi kik bokser, nikada nisam video ni jednu borbu!!