Uvek pošaljem poruku Novaku i Matiću: Samardžić ugostio Republiku.rs i otkrio kako provodi vreme u Boki!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni pevač Željko Samardžić redovan je gost u Dobroti čiji je i stanovnik budući da tamo poseduje kuću i barke, ali i da provodi dosta vremena u toku godine.

RepublikaFoto: Prntsreen
Uživa u Dobroti... Željko Samardžić

Ekipa Srpskog telegrafa i portala Republika.rs zatekla ga je na njegovoj barci na kojoj nas je ugostio i provozao zalivom u koji smo zaplovili sa plaže Virtu, a potom priznao da veoma voli Dobrotu i Boku Kotorsku kao i njihove stanovnike:

- Ja njih mnogo volim, imam ovde zaista dosta divnih prijatelja. I od ujutru do uveče imam s kim biti. Skoro svakodnevno provodim vreme na svojoj barci. Kad odem na put, malo je svežem i ona me čeka.  Imam ja još jednu malu barku, koja je tu blizu, pored puta. Ona je registrovana na "Kotror 3" i na njoj piše "Majkica" što se odnosi na moju taštu koju su moja deca mnogo volela i tako su je zvali. Zato sam ja u čast svoje tašte nazvao tu barku "Majkica". 

Foto: instagram.com/zeljko_samardzic
Čim ugrabi vreme ide u Crnu Goru...

Opšte je poznato da ste strastveni ribolovac, šta vas pokreće kada krenete na pecanje?

- Pokreće me adrenalin, i ponekad jedva čekam da izađem iz kuće. Mi ponesemo i kante i svašta nešto i kad sednemo na brod i zabacimo štapove predivan je osećaj. Onda kad se vraćamo, divno je još kad imate neki ulov ponosni ste i pred komšijama i pred svima pored kojih prođete.

Moramo da primetimo da se ne odvajate od gitare, znači li to kad odete na ručak, uz vino i ribu zasvirate prijateljima?

- Pa da, izuzetno mi je drago da vam pokažem ovu gitaru. Ovo je poklon od moje drage prijateljice Ane Petrović, ona je kustos i slikar.

Koliko godišnje provodite ovde vremena?

- Najmanje četiri meseca sam ovde. A kad mi jave da je lep dan, ja na avion skoknem i dođem ovde.

Pratite tenis i fudbal, obožavalac ste Novaka Đokovića, Filipa Krajinovića i Nemanje Matića. Da li sam u pravu?

- Pratim ih i to su izuzetni sportisti, sjajni momci koji se pre svega divno ponašaju. Šire slavu svoje zemlje po celom svetu. Zaista mi je drago i kada god neko od njih igra neko finale ja odmah šaljem preko instagrama poruke i čestitam. 

RepublikaFoto: Starsport
Nemanji će se dopasti Željkova čestitka..

A kada je Željko čuo da je Nemanji Matiću, našem fudbaleru koji igra za Mančester Junajted sutra rođendan, odlučio je da mu čestita pesmom "Stari lav". Nakon toga, Samardžić je najavio obradu pesme "U tebe sam zaljubljen" Rođe Raičevića, kao i duet sa grupom "Crvena jabuka". 

U nastavku pogledajte video snimke razgovora sa Željkom Samardžićem:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading