Mirkovićki muž ugađa u svemu: Toni iznenadio Draganu kolačima

Autor:

Zabava

01.08.2019

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva Dragana Mirković doputovala je prekjuče u Crnu Goru kako bi održala koncert u najvećoj diskoteci u Budvi, a pre nastupa Dragana se odmarala u hotelu u kojem inače boravi kada je na primorju. Njen suprug Toni Bijelić priredio joj je simpatično iznenađenje, a Draganu je romantični gest veoma raznežio.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana Mirković zapalila Top Hil...

Naime, Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je Draganu na terasi hotela u kojem je odsela u trenutku kada joj je konobar dovezao na kolicima preko 20 vrsta kolača. Dragana je u čudu gledala šta se dešava, a onda joj je konobar saopštio da je to znak pažnje njenog supruga Tonija, te da joj je poslao sve vrste kolača koje postoje u hotelu.

- Dragana je sišla u restoran i tamo je dočekala nestvarna scena. Toni joj je poslao sve kolače koji su bili na meniju hotela da ona izabere koji joj se najviše sviđa. Dragana je bila toliko srećna da jezamalo suzu pustila. Pojela je omiljeni kolač, ali joj se degustacija osladila, te je probala još nekoliko specijaliteta. Pozvala je Tonija i zahvalila mu se, a posle toga je otišla da se sprema za nastup - rekao je izvor.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Dragana...

Podsetimo, Dragana i Toni su jedan od retkih estradnih parova koji u ljubavi užuva godinama i sebično čuva privatnost i ljubav od svih nedaća koje nosi javni život. Toni je i ovom prilikom pokazao koliko voli suprugu i misli na nju gde god da je ona.

Zapalila Budvu

Dragana je preksinoć izašla pred oko 5.000 ljudi u najvećoj diskoteci u Budvi koji su je željno iščekivali da s njom zapevaju njene hitove. Za nastup folk dive tražila se karta više, a atmosfera sa Draganinog nastupa opravdava interesovanje brojnih fanova za nju tokom višedecenijske karijere.

Poneta ljubavlju svih koji su došli da je slušaju, Dragana je sišla u publiku pokazavši da joj ni sada, kao ni tokom čitave karijere, obezbeđenje nije potrebno i pevala dok su je hiljade kamera snimale, učinivši ovo još jednim od nebrojeno nezaboravnih koncerata za sve one koji su imali sreću da na vreme dođu do karte.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alibaba

01.08.2019 09:40

Ovo je švedski sto. Švedjani još nisu stigli a ona prišla i počela da se služi.

Odgovori 10 0