Prija pazi šta pije! Pokazala vitku liniju u Crnoj Gori!

Autor:

Zabava

01.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović stigla je u Crnu Goru u lepršavoj haljinici i odmah nakon sletanja uputila se sa prijateljima na večeru. Naime, novopečena mama veoma brine o liniji i dalje, što se moglo videti i po njenom izgledu, ali i po onome što jede u restoranu.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Aleksandra Prijović

- Samo što je stigla na primorje uputila se ka restoranu sa svojim prijateljima. Aleksandra jako pazi šta će jesti i piti jer je liniju dovela do savršenstva i sada je samo održava. U restoranu je jela sve po programu koji poštuje zarad lepog izgleda. Kada je na red došlo piće, pevačica je poručila sveže ceđeno voće, dok su prijatelji uživali u vinu - tvrdi naš izvor.

 Dok su njeni prijatelji uživali u vinu, pevačica je pila sveže ceđeni sok

Podsetimo, Aleksandra je postala majka u martu ove godine, ali vrlo brzo nakon toga je vratila svoju liniju u pređašnje stanje. Jednom prilikom je čak izjavila da sada ima manje kilograma nego pre početka trudnoće i time potvrdila svoju posvećenost održanju lepog izgleda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading