(FOTO) PROVALJENO: Sloba smuvao drugaricu Anastasije Ražnatović? Ovo je pevačeva NOVA DEVOJKA!

Autor: Kurir

Zabava

30.07.2019

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako navode beogradski mediji Sloba Radanović konačno je turbulentnu prošlost ostavio iza sebe. Pevač je već tri meseca u tajnoj vezi sa drugaricom Anastasije Ražnatović.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Sloba Radanović...

Kako se navodi, reč je o atraktivnoj Nini Gazivodi iz Novog Sada, za kojom je folker odlepio već nakon prvog susreta. 

Prema rečima izvora, oni se redovno viđaju, a u njihov ljubavni odnos do sada su bili upućeni samo bliski prijatelji.

- Sloba je posle razvoda od Kije dugo bio sam i maksimalno se posvetio pevačkoj karijeri. Želeo je da ga, posle skandala sa Kijom i Lunom, ljudi konačno prepoznaju po pesmama, da izgradi karijeru i počne bolje da zarađuje, u čemu je i uspeo. Imao je, doduše, neke devojke s kojima se viđao povremeno, ali to nije bilo ništa ozbiljno. Međutim, kako je vreme prolazilo, a poslovni status mu se poboljšavao, počeo je da razmišlja o pravoj vezi - kaže dobro obavešten izvor i otkriva kako je Sloba upoznao novu partnerku.

- Sasvim slučajno i neočekivano je naleteo na Ninu. To je bukvalno bila ljubav na prvi pogled. Odmah mu se dopala jer je lepa, prirodna i skromna. Odmah je pao na njen izgled, ali i karakter, jer je otvorena i nije folirant. Ispostavilo se da je ona dobra prijateljica Anastasije Ražnatović. Njih dve su veoma bliske, čak redovno i putuju zajedno - kaže izvor.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija
Nina i Anastasija...

Cecina ćerka je, kako se navodi podržala vezu drugarice i Slobe Radanovića.

- Ona se oduševila jer mnogo poštuje bivšeg učesnika "Zadruge". Čak ga je angažovala da joj peva na rođendanskoj proslavi, a odlazi i na sve njegove nastupe u blizini. Otkako je s Ninom započeo vezu, oni su se još više zbližili - zaključuje izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Rade

31.07.2019 06:21

Švaler Sloba nije za zabavljanje i brak. On je samo za kres kombinacije. Devojke koje to žele neka izvole. Sa neozbiljnim tipom i lažovom se ne treba zabavljati. Kod njega je sve zezanje i brak i švalerisanje.

Odgovori 16 0
Drinkos

31.07.2019 09:47

Sloba je dobar samo za zezanje. Koja želi ozbiljnu vezu i brak neka ga zaobidje.

Odgovori 13 0
Jaki

31.07.2019 16:38

Usrećila se sa notornim lažovom. Sve će joj se dešavati kao i Kiji.