(FOTO) Boba i Brena se baškare na Hvaru!

Autor:

Zabava

31.07.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović trenutno se baškare na ostrvu Hvar, a ako je suditi po objavama koje zvezda objavljuje na svom Instagram profilu, par uživa za sve pare!

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Boba i Brena...

Naime, Brena je sa svojim suprugom na velelepnom ostrvu u Hrvatskoj odlučila da se ponese poput pravog hedoniste, pa obilazi najskuplje restorane. Ona je sa Bobom potrošila blizu 500 evra za večeru kada je naručila nekoliko različitih specijaliteta sa morskim plodovima koje im je preporučio šef kuhinje. Supružnici su odlučili i da se provozaju skupocenom jahtom, a Brena je sve zabeležila telefonom, pa je snimke objavljivala na društvenim mrežama.

Brena je, inače, čest gost na hrvatskom primorju, s obzirom na to da je u poslednje vreme zakazala brojne koncerte kod komšija. Kako su joj večeri rezervisane za šetnje i uživanje po restoranima ostrva, pevačica se preko dana opušta na plaži, gde se kupa, sunča, ali i obilazi mesta na koja do sada nije imala priliku da ode.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

31.07.2019 06:46

Samo bahato. Ako nisu platili struju isecite im. Mom komšiji isekli zbog duga od 3.300 dinara.