O ovome Lepa Lukić nikada nije pričala: Brat me je šamarao zbog pevanja!

Autor:

Zabava

30.07.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić, kraljica narodne muzike, otvorila je dušu i ispričala detalje iz 50 godina bogate karijere, o kojima do sada nije pričala. Pevačica je odlučila da se osvrne na neke trenutke sa početka karijere i zađe u najintimnije porodične odnose, o kojima je godinama ćutala.

RepublikaFoto: youtube.com/ Grand Production
Lepa Lukić...

Naime, Lepa je priznala da nikada nije bila svesna da će postati tolika veličina, te da je zbog želje za pevanjem dobijala batine od brata.

- Nikada nisam bila svesna da ću postati ovo što sam danas. Više puta je meni moja pokojna majka, kada smo sedele same i pile kafu, govorila "Bože, Lepava, da li si sanjala da ćeš ovo da postigneš?", ja kažem: "Majko, nisam ni u snu". Svi su mi branili, majka nije, ali ona je morala da sluša sina, jedinu mušku glavu u kući. On mi nije dao da pevam. Mislio je da ću ja pevati po nekim prčvarnicama, pijanci će da me drpaju, počeću da pijem - počela je Lepa svoju šokantnu priču i nastavila da se priseća kroz šta je sve prošla sa bratom.

- Brat je mislio je da ću biti skitnica. Dobijala sam šamare od njega. Dobijem šamare, ali opet idem na audicije i bivam primljena - bila je iskrena Lepa, koja je uspela da snimi pesmu "Od izvora dva putića" tek kada je on otišao u vojsku.Kupila mu je odelo i poslala mu tamo gde je služio vojsku. Bio je oduševljen jer je sestra postala zvezda u međuvremenu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Lepa...

Na pitanje šta su sve Lepoj nudili bogati udvarači da bi bila sa njima u vreme njene ogromne popularnosti, ona je rekla:

Lepa: Od prvih zarađenih para sam obukla majku i ocu podigla spomenik nakon 30 godina

- Pa nudili su mi čak da mi prepišu i kuće i sve da mi daju, ali da ne pevam više, da budem samo njihova. Ja to nikada nisam htela da prihvatim jer ja volim da je partner lep, a da bude pre siromah nego bogat. Ja volim samo obične ljude, nikada nisam bila u vezi sa budžovanom. Momke nisam upoznavala po kafićima, više na turnejama. Jednog sam upoznala čak u Australiji i bila sam sa njim pet godina - rekla je Lukićeva u emisiji "Glamur" i dodala:

- Bila sam verna muškarcima, ne volim da varam, ali kad prevarim, idem dalje. Bio je jedan jako bogat u Minhenu, ali meni se nije sviđao. Ja sam probala, ali nije išlo sa moje strane. Hteo je sve da mi da. Ma ceo Minhen da mi je dao, ne bih ostala sa njim - kaže Lepa, koja iza sebe ima tri braka.

Sa prvim većim parama od nastupa skućila je svoje najbliže i pobrinula se da imaju sve što tada nisu imali.

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Lepa Lukić...

- Kada sam zaradila prve pare, ja sam obukla svoju majku, pa sam onda ocu, koji je poginuo kada sam ja imala dve i po godine, podigla spomenik. Posle 30 godina sam mu podigla večnu kuću. Toliko sam plakala kada sam mu podizala spomenik. Plakala sam za nekim mojim ocem, nisam ga upamtila, ali sam na slici videla da sam isti on. Tada smo napredovali, nismo više bili siromašni, ali ja bih se pre vratila u vreme kada sam bila siromašna. Tada sam bila srećnija žena. Kada imaš sve, ne znaš šta hoćeš - kaže Lepa, a onda su se voditelj i ona dotakli teme o kockanju, o čemu pevačica baš i ne voli mnogo da priča i ne može da sakrije bes kada je neko čačne na taj račun.

Ne može Lepa Lukić samo da peva i da spava. Neću ostati bez kuće, imam deo para sa kojim mogu da se kockam

- Neka me prozivaju, što da ne trošim? Ja pomažem i familiju. Ja idem da se zabavljam. Što da ne? Ne može Lepa Lukić samo da peva i da spava. Meni je dosadno. Samo pevaj, spavaj i kad ustaneš, ne znaš gde ćeš od sebe. Tražim negde da se zabavim. Neću da idem u kafić da se zabavim i da đuskam tamo. Mene narod razume. Imam svoja primanja. Ne varam nikoga. Nisam vaćaroš, imam primanja i svoju profesiju. Ja se samo bojim da li će ostati 1.000 evra kada umrem koliko sam široke ruke. Nisam luda da ostanem bez kuće, imam deo para sa kojim mogu da se igram. Imam četvorosoban stan, mogu da se obadam po njemu. Šta će mi toliko. Idem do linije do koje sme da se ide.

Silvana i ja smo bile najbolje prijateljice!

Iako nikada nije imala problema sa sedmom silom, mrzela je to što su nju i pokojnu Silvanu Armenulić stalno zavađali.

- Smetalo mi je što su izmišljali. Ništa više. Pisali su da ne govorim sa Silvanom, a nas dve bile najbolje prijateljice. Nikada nisu pisali da ne znam da pevam, to bi mi smetalo jer znam da pevam. Ostalo me nije pogađalo.

Lepa: Umreću ako prestanem da pevam!

Kraljica narodne muzike izričita je u svojoj nameri da nikada ne prestane da se bavi pevanjem.

- Nema situacija u kojoj sam pomišljala da se povučem. Mislim da kada bih se povukla sa scene, da bih za mesec dana propala. Ja ću pevati dok mogu da bauljam, ima da sedim sa dva štapa i da sedim. Mene narod voli jer me slava nije opila. Napravila sam čudo na estradi. Imam zlatne ploče 55 godina. Pevaju mladi, ali uzimaju mene, jer bez mene se ne može - bila je iskrena Lepa.

Lepa: Đurišićka i Bekuta su dva mesta posle mene!

Lepa priznaje da ceni mnoge koleginice, ali da i one nju poštuju i stavljaju je na pijedestal.

- Lepa Brena se pojavila u zenitu moje slave. Bila sam joj gost tri meseca po Nemačkoj, pa sam bila u Domu sindikata gošća kada je imala deset koncerata svako veče. Poštujem Brenu, ona zna da peva, ona je šoumenka i ja to podržavam. Tu su i Ana Bekuta, Zorica Brunclik, Merima Njegomir, pa i Zorica Marković, Snežana Đurišić. One kažu da su dva mesta posle mene - kaže Lepa, koju je narod prozvao kraljicom narodne muzike.

Daje bogatstvo na perike i krpice!

Lepa Lukić bila je iskrena i rekla je kako obožava da menja perike, garderobu, šminku i dobre parfeme:

- Ja tamanim svoje pare, ja kupujem garderobu, ne znam više ni gde ću da je stavljam, ne volim da se pojavljujem u istim stvarima, volim da kupujem šminku, menjam perike, crne plave. Sve mi stoji, imam pogodnu glavu za to. Nekada ranije, odem za Minhen i zaradim 10.000 maraka i potrošim ih na perike i krpice. Sve sam htela sebi da priuštim dok su pljuštale pare. Nemam decu, ne nosim ništa u grob. Živim život kako ja hoću - bila je iskrena kraljica narodne muzike.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Susan

30.07.2019 07:37

Tek sada se toga setila? Krečana se razmutila.