Bila zlostavljana, menjala broj, posećivala psihologa: Mirka rešila da progovori o svemu!

Autor:

Zabava

28.07.2019

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević se kao mlađa borila sa problemom kada su joj u društvu govorili da je loša osoba i glupa.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Mirka Vasiljević

Ona je sa pet godina počela da se bavi manekenstvom i voditeljstvom, išla je na folklor i kako kaže, mnogo se razlikovala od ostale dece.

- Dobijala sam razne šale na svoj račun - da sam seljančica, da igram u opankama... Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko. Mislila sam - ja sam snimila film i to je to. Frapirala sam se tek kada sam videla bilborde po celom gradu, pogotovo jer nisam bila gladna slave. Tek tada sam shvatila šta sam ja uradila. Tada sam dobijala komentare od poznatih, nepoznatih ljudi, telefon mi je bio usijan 24 sata... I tada sam promenila broj, koji i dan danas imam - rekla je Mirka, koju je majka nagovorila da razgovara sa psihologom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirka Vasiljević

- Mama mi je rekla: "Evo ti novi broj, nikom da nisi dala osim meni, da mogu da te dobijem!". Pričala sam tada sa roditeljima, otišla sam i na nekoliko razgovora kod psihologa koji mi je rekao su sve to propratne stvari sa kojima ću se vremenom izboriti - objasnila je Mirka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading