Povezuje ih jedna stvar iz prošlosti: Knele se nije smirio dok nije dobio OVO od Suzane Mančić!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

28.07.2019

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama se spekulisalo da li je Aleksandar Knežević Knele loto devojci Suzani Mančić oteo automobil "porše" po kojem je bio prepoznatljiv, jer je samo taj automobil "žarko želeo".

RepublikaFoto: youtube.com/ Aleksandar Knežević, instagram.com/mancic.suzana
Suzana i Knele

Prema pisanju medija, prvi vlasnik automobile bio je Vlada Kovačević Tref, a sledeći vlasnik bila je loto devojka. Dugo su kružile priče po prestonici da je Knele obožavao taj automobil i da je samo rešio da ga uzme od voditeljke. Međutim, njegova devojka i najveća ljubav to je demantovala posle više od 20 godina.

- Nije tačno da je Knele oteo Suzani automobil! Bila sam sa njim kada ga je kupio od njenog muža, na Bubanj potoku - navodi se na Fejsbuk stranici "Legende devedesetih".

Po Beogradu se i dalje prepričava događaj kada je Knele, navodno, jedne noći u prepunoj kockarnici pred svim gostima prišao jednom muškarcu, skinuo mu s ruke sat i uzeo ključeve od džipa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading