Previše je Buba i Džala na muzičkoj sceni! Popularni dvojac o kopiranju trenda koji su doneli!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buba Koreli i Džala Brat drugi put su nastupili pred prepunim "Top hilom" u Budvi. I ovoga puta publika nije ostala ravnodušna, a o sjajnoj atmosferi i dobrom raspoloženju pričaju čak i njihove kolege. Džala Brat ne krije da je veoma zadovoljan reakcijom publike i posećenošću koju njegovi nastupi imaju.

RepublikaFoto: Promo foto
Buba i Džala

Ove sezone zakazali ste čak tri koncerta, a nemati ni oficijelni album. Kako?

- Imamo neku svoju publiku koja nas voli. Presretni smo, šta da kažem, zna se da ovde nastupaju najveće zvezde, čak i strane poput Fet boj slima.

Ove godine nema Dina Merlina, a raja u Sarajevu sve glasnije priča da polako preuzimate muzički tron?

- Dino je klasa za sebe. Taj čovek šta god da dodirne pretvara u zlato. Mi smo druga priča i žanr, naše vreme tek dolazi, a on je zadao veliki domaći zadatak, koji vredi dostići.

Džala: Dino Merlin je klasa za sebe. Taj čovek šta god da dodirne pretvara u zlato

RepublikaFoto: instagram.com/jalabrat

Publiku je šokirala informacija da izlazi tvoj solo album. Da li to znači da se Buba i ti razilazite?

- Da, izdajem solo album, koji izlazi 9. 9. 2019. Simbolično i zvaće se 99. Buba je na dve pesme gost, ali to ne znači da se razilazimo, nego da samo nije imao vremena da se posveti albumu, a da sam to sve sam u studiju snimao i radio.

Danas bi svaki klinac da bude Buba ili Džala? Da li vidite nekog ko pretenduje da vas skine sa trona?

- Mi prvenstveno volimo to što radimo, oduvek smo imali neku svoju priču i zato smo tu gde jesmo. Smatram da svako ko krene da se bavi ovim poslom treba da ima neki svoj fazon, dosta su jedni Buba i Džala i previše, ne treba to da budu. Buba i Džala je teško biti, privatni život nula bodova. 

Navijam da Luka Jović da gol Barsi

Veliki si ljubitelj fudbala i fan Barselone. Koliko pratiš fudbal i plašiš li se da će Luka Jović da postigne gol u el klasiku?

- Toliko volim Barselonu da su prijatelji hteli da me iznenade, kupili su mi karte za finale, ali je Barsa ispala i bio sam mnogo razočaran. Luka je fenomenalan momak, sjajan igrač i ako iko mora da da gol Barsi, neka ga da on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovce

28.07.2019 08:27

Sve te bube i džale isterajte. I komarce, naravno.