Joksimović otvara tri televizije: Kod njega počinju da rade Maja i Nataša, a evo da li prelazi i Jovana!

Autor: Kurir.rs

Zabava

25.07.2019

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Joksimović poznat je kao istaknuti kantautor, a sada je sve iznenadio novim potezom da pokrene čak tri kablovska kanala.

RepublikaFoto: e-stock/ D. Milutinović
I on će postati televizijski mag... Željko Joksimović

On će u svoje redove dovesti voditeljke Maju Nikolić i Natašu Miljković, ali ne i suprugu Jovanu, koja zajedno sa kumom Srđanom Predojevićem ostaje na Prvoj.

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) izdalo je 4. juna dozvolu za kablovsko emitovanje tri kanala - K1 studio, Stajl fajl i TV DR. Sve tri televizije pripadaju firmi "Minakord medija", koju je je Joksimović osnovao 17. maja ove godine.

Foto: Prntscrin

Prema našim saznanjima, kanal Stajl fajl biće namenjen deci i pre početka emitovanja promeniće naziv, TV DR baviće se zdravstvom, K1 će biti muzička televizija, a još uvek nije poznato gde će Nikolićeva i Miljkovićeva biti angažovane.

Foto: instagram.com/majanikolicmaja
Dolazi kod Željka... Maja Nikolić

- Niko ne zna odakle Željku ideja i želja da se posveti televiziji. Malo nas je to iznenadilo jer je u pitanju ozbiljan projekat, u koji treba da se ulaže dosta novca, ali i vremena, što on svakako sam neće moći. Veliki je zalogaj za njega da odjednom pokrene tri televizije. Ali, koliko čujem, već je angažovao neke ljude koji su u toj oblasti dugo godina i koji su stručni, poput Manje Grčić, doskorašnje generalne direktorke Prve televizije. Ona će verovatno i kod Željka obavljati sličan posao - kaže naš izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/jjovanajoksimovic
Ne može još da pređe kod muža... Jovana i Željko

Zanimljivo je to da Željkova supruga Jovana Joksimović neće biti pojačanje na TV K1 jer, zbog ugovora, mora da ostane u sadašnjoj medijskoj kući.

- Zasad je sigurno da će Maja Nikolić i Nataša Miljković preći u Joksimovićevo jato. Zbog toga su dale otkaz na Prvoj jer im se dopala Željkova ponuda. Verovatno svi očekuju da će i Jovana tamo preći zajedno sa kumom Srđanom, ali to se neće desiti. Barem ne u narednih godinu dana jer su njih dvoje ugovorom vezani za TV Prva i ne mogu da jednostrano prekinu saradnju zbog ogromnih penala koje bi morali da plate - kaže izvor.

Iz Joksimovićevog okruženja su vrlo zatvoreni i poverljivi kada je reč o ovoj temi, pa nismo uspeli puno toga da saznamo. Jedino što nam je Željkov prijatelj rekao jeste da će televizije startovati od jeseni, kada i počinje nova programska šema.

- To je sve u fazi pripreme, ali se brzo radi na tome. Sedište firme je zasad u Dečanskoj ulici, u samom centru Beograda, gde je i njegov muzički studio, ali će brzo biti pronađena zgrada u kojoj se nalaziti sve tri televizije. To je sve što mogu da vam zasad kažem - kazao nam je blizak prijatelj poznatog kantautora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aga

25.07.2019 10:25

Kad je čovek alav otvara odmah 3 kanala. A ne zna ni kako će raditi sa jednim kanalom.

Odgovori 10 1