Marija Šerifović postaje majka: Evo kog će pola biti pevačicina beba!

Autor: Alo.rs

Zabava

24.07.2019

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović veoma često ističe da bi želela da se ostvari u ulozi majke, a u nekoliko navrata je izjavljivala i da će se podvrgnuti vantelesnoj oplodnji.

RepublikaFoto: Republika
Postaje majka... Marija Šerifović

A ovoga puta informaciju da će se Marija sledeće godine ostvariti kao roditelj potvrdio je i numerolog i vizionar Vlado Kečina.

Marija će dobiti sina, a beba će u porodicu Šerifović stići zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, ali kako Kečina tvrdi, toj metodi se neće podvrgnuti Marija, već njena partnerka.

- Mariji stoji da će uskoro postati roditelj, a to će se dogoditi najverovatnije naredne godine, a najkasnije za dve - kaže Kečina i objašnjava:

- Ona već dugo razmišlja o detetu i ima ogromnu želju i potrebu da svu svoju ljubav da nekome i nije joj važno da li dobiti sina ili ćerku - kaže numerolog. Međutim, kako je objasnio, iz Marijinih brojeva jasno se vidi da će pevačica dobiti sina.

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Vantelesnom oplodnjom dobija sina...

- Njena partnerka će se u narednom periodu podvrgnuti metodi vantelesne oplodnje i na svet će doneti zdravog dečaka. Iako on neće imati Marijin genetski materijal, to neće sprečiti pevačicu da ga voli najviše na svetu - kaže Kečina.

Budući da u Srbiji pitanje potomstva u istopolnim zajednicama nije zakonom regulisano, Kečina kaže da će budući roditelji živeti više u inostranstvu, gde su takve porodice legalne.

- Marija će u budućnosti malo živeti u inostranstvu, a malo u Srbiji, jer ne može bez naše zemlje. Iako je nekoliko puta izjavila da će se kada bude dobila dete povući sa muzičke scene, to se neće desiti. To joj jednostavno nije zapisano. Ona krajem godine izdaje nov album i to će sasvim sigurno biti album njene karijere. Uveliko ga priprema, a sa novog albuma će se izdvojiti jedna pesma, koja će biti njen najveći hit - kaže Kečina i dodaje:

- Zbog toga, sve i da želi, Marija neće moći da napravi pauzu. U budućnosti će živeti veoma lepo, pretežno od minulog rada - tvrdi Vlado Kečina i dodaje da će Marija biti odlična majka.

- Njeni nastupi su pretežno vikendima, pa će Marija imati dovoljno vremena da se posveti porodici i detetu, više nego roditelji koji imaju uobičajeno radno vreme - rekao je Kečina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

25.07.2019 06:46

Njena devojka je majka a Marija je otac:

Odgovori 21 0
Ana

25.07.2019 14:34

Prema njihovim pravilima obe su majke.