Kija počinje da živi sa Dušicinim bivšim: Kockarova se seli na Dedinje!

Autor: Hit

Zabava

24.07.2019

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako još nije potvrdila vezu sa Milošem Dimitrijevićem Čavom, nekadašnjim fudbalerom Crvene Zvezde i bivšim dečkom Dušice Jakovljević, Kristina Kija Kockar je izgleda odlučila da započne život s njim.

RepublikaFoto: Prntscrin
Počinju zajednički život... Kija i Miloš

Bez obzira na to što su Kija i Miloš kratko zajedno, njih dvoje su odlepili jedno za drugim, pa zato žele što pre da započnu zajednički život.

- Kija i Miloš su tek mesec dana u vezi, ali su se toliko zbližili da jedva čekaju da počnu život pod istim krovom. Kada je fudbaler pitao pevačicu da pređe kod njega, ona je prvo prasnula u smeh, jer je mislila da se šali. Međutim, posle toga su ozbiljno porazgovarali i ona je na kraju pristala - kaže dobro obavešten izvor rijaliti zvezdi, koji je insistirao na anonimnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/dusicajakovljevic
Pre Kije, Dušica je bila s njim...

Kija u početku nije bila sigurna da li je donela pravu odluku, jer je skoro kupila stan, ali je ipak odlučila da se preseli kod Miloša i proveri da li je on 'gospodin pravi'.

- Pristala je da ode na Dedinje, jer želi što pre da vidi da li mogu da funkcionišu udvoje. Ona nije u fazonu da treba 100 godina sa nekim da se zabavlja, pa tek onda da započne zajednički život. Sa Milošem joj je mnogo lepo, zaljubila se do ušiju, a i on je odlepio za njom. Čak je jednom kroz šalu prokomentarisao kako će mu Kija biti žena. Na to su se samo nasmejali i promenili temu. Ali ne bi me čudilo da završe zajedno, pošto su stvoreni jedno za drugo.

Dimitrijević trenutno živi na relaciji Srbija - Francuska, ali planira da započne biznis u Beogradu kako bi što više vremena provodio sa svojom dragom.

Miloš je započeo neke poslove u Parizu, ali sada hoće i ovde da otvori neki lokal, jer želi da se skrasi u Beogradu. Skroz je u fazonu da se smiri i u skorijoj budućnosti osnuje porodicu. I Kija ima te planove, tako da su se baš našli u pravo vreme - završava priču sagovornik.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Upoznala dečka pre mesec dana...

Kockareva i Miloš su se upoznali pre mesec dana u Istanbulu preko zajedničkog prijatelja. Ona je tada bila otišla u Tursku na odmor, a u tom periodu se i Miloš tamo zatekao. Jedno veče ih je drug oboje pozvao u čuveni restoran, koji posećuju svetske zvezde, i tako je počela ljubav.

Pobednica "Zadruge 1" trenutno je na letovanju je u Crnoj Gori, a o odlasku na zasluženi odmor blagovremeno je obavestila fanove.  Kija je na svom instagramu podelila video u kojem pleše u belom donjem vešu, poručujući: "Volite sebe".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Jul 23, 2019 at 6:20pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Maya

24.07.2019 11:52

Nadam se da je ovo istina, Kija je zasluzila da napokon pronadje nekog po svojoj meri i da bude srecna.

Odgovori 52 9
Darko

25.07.2019 06:16

Oboje od metar i zilet..

Odgovori 5 37
Dario

31.07.2019 09:55

Dva patuljka