Dok Seka pliva, dečko čuva stražu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljena glumica Jelisaveta Seka Sablić godinama unazad spas od vrućine traži u moru nedaleko od kuće koju ima u naselju Rose u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Uživa u Crnoj Gori sa nepoznatim muškarcem... Seka Sablić

Svako jutro Sablićeva odlazi na plivanje kako bi održala svoje telo u kondiciji. Ekipa Srpskog telegrafa uslikala je glumicu kako sa prijateljem dolazi na plažu, gde obavlja svakodnevni ritual.

Sat vremena uživanja u plažnom baru nakon čega sledi plivanje. Posle više od tri decenije od nastanka kultnog filma "Maratonci trče počasni krug", u kome je Jelisaveta glumila lik Kristine, paparaco Srpskog telegrafa uslikao je gotovo identičnu scenu na gradskoj plaži u Rosama. 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ne odvajaju se...

Sablićeva svako jutro prepliva po nekoliko kilometara, dok joj društvo pravi anonimni muškarac, koji ne ispušta glumicu iz vida

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Seka spremna da uskoči u more...

Ovoga puta popularna Seka na sebi je imala kupaći, a sa plaže je, baš kao i u filmu, posmatrao muškarac. I dok se brčkala u moru, Seka je privlačila poglede ostalih kupača, koji su se setili čuvene scene iz legendarnog ostvarenja Slobodana Šijana, pa je bilo i onih koji su izgovorili čuvenu rečenicu Bore Todorovića dok je posmatra u jezeru: "Kupačice moja, napravićemo čudo".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kao u Maratoncima... Seka Sablić

Paparaco Srpskog telegrafa je uslikao gotovo identičnu scenu kao u kultnom filmu "Maratonci trče počasni krug"

Nakon dvočasovnog brčkanja i uživanja, Seka i njen prijatelj zaputili su se ka njenoj porodičnoj kući, gde uživaju tokom celog dana. Inače, malo je poznato da Sablićeva na plažu izlazi samo u jutranjim satima zbog visokih temperatura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading