Didi Janković proslavila rođendan u svojoj vili, pa otkrila planove: Podstaći ću decu u Srbiji da što više uče engleski jezik!

Autor:

Zabava

23.07.2019

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dijana Didi Janković više od decenije je na javnoj sceni, ali svoju karijeru poslednjih godina gradi u Americi.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Proslavila 31. rođendan... Dijana Janković

Dijana je sinoć proslavila 31. rođendan u svojoj vili na Vračaru, a njeni gosti uživali su u specijalitetima, ali i u torti na četiri sprata.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Karijeru gradi u Americi... Didi

Pevačica je za Republika.rs otkrila i kakvi su joj planovi kao kada će objaviti nove pesme:

- Što se mog novog albuma tiče nedavno je završen, imam osam novih pesama i za sada ne mogu da otkrijem mnogo više od toga, ali vam mogu reći da postoji jedan novi duet na albumu. Takođe, uradili smo dva nova spota, jedan u Atlanti, a drugi u Njujorku. 

Da li ćeš ovaj album promovisati u Srbiji ili samo u SAD?

- Novi album ću promovisati širom sveta, prioritet je Amerika, ali naravno kada stignem doći ću i u Srbiju gde ću napraviti veliku promociju za sve. Nadam se da će nakon toga deca i mladi u Srbiji više početi da slušaju muziku na engleskom jeziku i da prate svetske trendove. Veoma me iznenađuje informacija da sve više dece u Srbiji čak i ne zna engleski jezik i nadam se da ću im ja biti bar mali podsticaj da se to promeni! 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Sa suprugom organizovala slavlje... Didi i Daniel Rokvić

Poznata si kao multitalentovana ličnost, pa se osim pevanja baviš i dizajniranjem garderobe. Da li ćemo uskoro imati priliku da vidimo neku tvoju reviju?

- Naravno! Nikada neću odustati od dizajniranja! To što dugo niste videli ništa novo od mene ne znači da ništa nisam spremila! Naprotiv, spremam nešto senzacionalno i više od godinu dana radim na tome! U pitanju je revija na Njujork "Fashion Week-u", ostalo je samo da sa svojim timom odlučim kada će biti predstavljena pošto sam veoma zauzeta snimanjem muzike i rijalitija! 

Da li si razmišljala da se oprobaš i kao glumica?

- Kada smo kod glume, nedavno sam od jednog agenta dobila ponudu da glumim u seriji "50 Centa". U Americi su svi očarani mojim izgledom i talentom tako da razne muzičke, modne i filmske ponude ne izostaju.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Od supruga dobila skupocenu torbu... Didi i Daniel

Postoji li mogućnost da snimiš duet s nekom domaćom zvezdom i s kojom?

- Nikada nisam razmišljala o tome, ali ako bi se to desilo možda bi to bila Jelena Rozga. Jedino nju pratim sa naših prostora! Ona je prava muzička diva!

Tvoji spotovi su uvek bombastični i visokobudžetni, da li ćeš uskoro publiku obradovati nekim?

- Naravno nedavno sam uradila dva nova spota koja su senzacionalna i prevazilaze sve što sam do sada radila, već par meseci ih držim spremne i jedva čekam da mi menadžeri konačno dozvole da ih pustim! Takvi spotovi još do sada nisu viđeni na Balkanu! 

Planiraš li neki koncert u Srbiji u skorije vreme?

- Iskreno nemam planove da pravim koncerte u Srbiji za sada, ali ću vas rado pozvati da dođete na moj koncert u Americi. Prošle godine sam imala 12 nastupa u 12 različitih gradova po Americi i bilo je sjajno! Nastupala sam na mestima gde je nastupala Lejdi Gaga, čak sam i koristila njen mikrofon u jednom gej klubu! 
Koja pevačica u Srbiji se po tvom mišljenju, osim tebe, dobro oblači?

- Ne pratim zvezde u Srbiji tako da nemam pravo da procenjujem, ali mislim da bi scena u Srbiji morala više da se ugleda na svet i da se polako uvode noviteti kako u muzičkom pravcu tako i u stajlingu!
Da li bi pristala da budeš deo nekog rijaliti programa u Srbiji i kog? 

- Nikada ne bih pristala da budem u rijalitiju u Srbiji! Imam svoj sopstveni rijaliti na kojem radim u Americi i to je nešto skroz drugačije. Kamere će pratiti moj put ka vrhu američke muzičke scene i snimaćemo samo sve što se tiče moje karijere. Na taj način će američka publika imati priliku da me upozna na pravi način. Nadam se da će i publika sa Balkana uživati u njemu! Pilot projekat je završen i sada dolaze sledeći koraci!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading