Top 10 poprsja: Jana, Elma i Goga imaju najveće grudi!

Autor: M. Đedović

Zabava

23.07.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Jana Todorović već dugi niz godina zauzima prvo mesto na javnoj sceni kada je reč o veličini grudi, i to prirodnih!

Foto: instagram.com
One su u prva tri mesta... Jana, Goga i Elma

U nekoliko navrata je na plaži pokazala čime raspolaže, a iako je htela hirurškim putem da smanji svoje šestice, njen suprug Ivan Todorović joj nije dao.

Drugo mesto među poznatim damama zauzima pevačica Elma Sinanović, koja je nedavno na Instagramu pokazala bujne grudi i oduševila pripadnike suprotnog pola. 

Biljanu Jevtić su nekada zbog atributa zvali Biki Siki

RepublikaFoto: Promo foto
Uvek je bila na vodećim pozicijama... Dara Bubamara

Treće mesto pripalo je pevačici Gogi Sekulić, koja je gostujući u jednoj emisiji izjavila da se džaba utrkuju oko toga kojoj su veće jer je ona vlasnica najbujnijih grudi. Gogu u stopu prate ljute rivalke, a donedavno najbolje drugarice Dara Bubamara i Seka Aleksić, koje su u vreme kad su bile dobre prijateljice u "Amidži šouu" merile grudi, pa vodeći se tim rezultatima Seka je četvrto, a Dara peto mesto na našoj listi. Šesta na spisku je žena Ace Ilića, folkerka Biljana Jevtić. Biljanu su nekada zbog atributa zvali Biki Siki.

Foto: printscreen/facebook
Važila za veoma obdarenu u svoje vreme... Builjana Jevtić

Sedmo mesto zauzima pop pevačica i vodeći skandal-majstor u Srbiji Jelena Karleuša. Jelena je još od devedesetih bila neko čije su grudi bile glavni način raspoznavanja. Odmah za njom čvrsto osmo mesto zauzima starleta Tamara Đurić, koja trenutno žari i pali svojim poprsjem po Monte Karlu. Za njom na devetom mestu je i njena nekadašnja drugarica Soraja Vučelić, koja poprsje reklamira svuda, osim u Srbiji. Poslednje mesto pripada pevačici Maji Nikolić, koja je svojevremeno izjavila čuvenu rečenicu da su joj grudi porasle od dijete!

Foto: ST/N. PANČIĆ
U prvih 10... Soraja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleksandar

23.07.2019 07:21

Kada će se one takmičiti u kuvanju nekog jela?

Odgovori 15 0
Jova

23.07.2019 09:50

Kada će se takmičiti u kvalitetu glasa a da kvalitet ocenjuje kompjuter?