Preminula misica Dijana Milojković!

Autor:

Zabava

22.07.2019

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata misica Dijana Milojković, koju je javnost upoznala kada je javno govorila o svojoj borbi s kancerom, preminula je od posledica opake bolesti.

Foto: instagram.com/dijanaslife
Velika tuga... Dijana Milojković

Dijana je pre više od dve godine obolela i borila se sa kancerom limfnih žlezda, s kojim se u jednom trenutku i izborila. Međutim, njeno stanje se pre mesec dana rapidno pogoršalo i u javnosti se pojavila vest da joj je hitno potrebna krv.

Foto: instagram.com/ dijanaslife
Dugo se borila...

Tužnu vest da je Dijana preminula podelio je njen brat Miloš Milojković koji je na svom profilu na instagramu uz njenu fotografiju napisao: "Sestro, počivaj u miru". 

Foto: instagram.com/mmmilasin

Dijana Milojković bila je mis Evrope 2014. godine, a u javnosti je bila prisutna i kao devojka Stefana Karića. Ona je javno govorila o svojoj bolesti i pružala podršku svima koji su se borili s kancerom. Milojkovićeva je o svojoj borbi porkrenula čak i blog i javno savetovala i podržavala sve obolele koji bi joj se obratili za pomoć. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading