Ima ogromne ožiljke po butinama: Dea na rođendanu pokazala osmeh, ali i sve posledice užasne nezgode u kojoj je umalo ostala bez ruke!

Autor:

Zabava

22.07.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević postala je simbol borbe za ozdravljenje pomoću optimizma koji je neprestano emitovala, uprkos činjenici da joj je u saobraćajnoj nezgodi autobus umalo otkinuo ruku.

RepublikaFoto: e-stock agency
Hrabra Dea ne skida osmeh...

Ono što mnogi ne znaju jeste da je Dea imala i druge povrede poput nagnječenja plućnog krila, preloma noge i nagnječenja pubične kosti, ali je ipak najteža borba bila očuvanje njene leve ruke. Da bi u tome uspeli, hirurzi su mladoj voditeljki skidali nerve sa butine, nakon čega su joj i tu ostali ožiljci.

Foto: e-stock agency
Ne krije ožiljke... Dea

Hrabra Dea, sinoć je proslavila 27-i rođendan, i prilikom dolaska na sopstveno slavlje nije krila svoje ožiljke koje mnogi nisu ni primetili zbog širine njenog osmeha.

RepublikaFoto: e-stock agency
Ponovo nasmejana Deina mama Nena...

Dea je na rođendan došla sa mamom Nenom, koja je bila nasmejana posle dugo vremena, a slavlje mlade televizijske zvezde uveličele su i njene kolege, ali i svi oni koji joj gostuju u emisiji "Novo jutro".

RepublikaFoto: e-stock agency
Doneo poklone... Rasim Ljajić
RepublikaFoto: e-stock agency
Koleginici donela buket predivnog cveća... Maja Manojlović

Među zvanicama na Deinom rođendanu bio je i spoljnih poslova Ivica Dačić, ministar za trgovinu i telekomunikacije Rasim Ljajić, ministar za rad, socijalna i boračka pitanja Zoran Đorđević, kao i Deine kolege spikerka Maja Manojlović, novinarka Gordana Uzelac, ali i pevač Šako Polumenta i mnogi drugi.

RepublikaFoto: e-stock agency
Došao kod Dee i zapevao... Ivica Dačić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

22.07.2019 15:36

Srećan rođendan!

Odgovori 17 0
Stefan

22.07.2019 20:25

Sve će to proći. Bolovi će se zaboraviti.