Zorana platila ležaljku 120 evra! Bahanalisanje naše blogerke u Crnoj Gori!

Autor:

Zabava

19.07.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata blogerka Zorana Jovanović zvana Zorannah sa drugaricama uživa na Svetom Stefanu i bez problema plaća ležaljku 120 evra dnevno.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Zorana Jovanović

Naime, paparaco Srpskog telegrafa uslikao je blogerku u ženskom društvu na najluksuznijem letovalištu u Crnoj Gori. Zorana slobodno vreme provodi na plažama koje su papreno skupe i nisu za svačiji džep.

 Letuje na najluksuznijem ostrvu Svetom Stefanu zajedno sa drugaricama

Poređenja radi, na većini plaža set ležaljki sa suncobranom košta 10 evra, dok Jovanovićka plaća jednu deset puta skuplje, ali pošto je Zorana redovno među džet-setom, očito se navikla na veći standard.

Zorana je poznata po tome da sve oko nje mora da pršti od marki i luksuza, te ni ovog puta nije izneverila očekivanja svojih fanova. Ono što niko ne može da ospori jeste činjenica da blogerka izgleda fenomenalno i da joj mnoge mogu pozavideti na vitkoj figuri i preplanulom tenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

19.07.2019 09:03

Samo bahato.

Dane

19.07.2019 09:14

Ima se, može se.