Pljuvao bivšu, pa najavljivao slavlje: Nakon svega Darko Lazić ćerki nije ni čestitao rođendan!

Autor: Alo.rs

Zabava

18.07.2019

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić proteklih dana na meti je medija obzirom na to da je po drugi put postao otac, ovoga puta sina Alekseja kog je dobio sa verenicom Marinom Gagić.

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial, Republika.rs/D. LUKIĆ
Je l' mu i sad Ana kriva? Sevićka i Lazić

A nakon toga bio je veoma kritikovan zbog izjave da je "ćerka lepa vest, a da je sin nešto posebno". Ipak, Lazić je sve šokirao i izjavama da je njegova bivša supruga Ana Sević sama organizovala proslavu njihovoj ćerki Loreni baš u trenutku kada je znala da on neće moći da prisustvuje.

Ana koja je Loreni rođendan organizovala krajem juna, iako je devojčica rođena 10. jula iznervirala je Darka koji je tada najavio veliko slavlje na dan kada je njegovoj mezimici pravi rođendan. Međutim, desilo se nešto neverovatno. Ne samo da Lazić nije organizovao proslavu za ćerku, već joj nije ni čestitao rođendan 10. jula. 

Foto: Republika/Dušan Lukić
Tvrdio da će 10. jula ćerki proslaviti rođendan...

Naime, on je očigledno zaboravio datum kada je njegova bivša supruga Ana Sević na svet donela njegovo prvo dete, ćerkicu Lorenu, pa se nije udostojio ni da joj čestita rođendan, a kamoli dođe da je vidi.

- Darko se nije pojavio ni na rođendanskom slavlju koje je Ana sama priredila u čast Loreninog rođendana, a koje se desilo desetak dana pre pravog datuma rođenja. Navodno, bio je sprečen da dođe zbog unapred zakazanog nastupa, a onda je u medijima pljuvao bivšu suprugu, optužujući je da je namerno zakazala proslavu za taj datum da on ne bi došao, budući da je, navodno, znala da će on biti sprečen - ispričao je izvor dobro upoznat sa situacijom i nastavio:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by @ new_me_911 on Jun 27, 2019 at 11:57am PDT

- Da bi se oprao zbog toga što se nije pojavio na žurki, rekao je kako će on sam da organizuje drugo rođendansko slavlje za svoju mezimicu na dan njenog rođendana i kako će da joj kupi mnogo poklona, ali se to nikada nije desilo.

I ne samo da nije priredio proslavu, već detetu nije ni čestitao rođendan 10. jula. Ili je zaboravio je kada je rođena, ili je imao preča posla - kaže izvor.

Ana je, kako izvor objašnjava, kao i ranijih puta, pokušala da tatu opravda pred detetom i rekla joj kako je on na putu, kako nema dometa, kako je u romingu, kako će je zvati i doći da je vidi čim se vrati, ali avaj. Lorena je vrlo pametna i zrela devojčica, te iako o tome ništa ne govori, sve razume. Bila je veoma tužna što je se tata nije setio.

- Ona je dete koje sve oseća. Iako joj ništa ne nedostaje pored Ane koja se trudi da joj sve nadoknadi, pre svega ljubavlju, a onda i materijalnim stvarima, putovanjima, igračkama - ispričao je izvor, dok se ni Ana ni Darko povodom ovih informacija nisu oglašavali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

18.07.2019 16:48

Bivša će učiniti sve da ne vidja ćerku.

Odgovori 10 0
Sava

18.07.2019 18:07

Sada će tek da vidi kakvu aždaju je imao za ženu.