Vesna Zmijanac ponovo ide pod nož: Pevačica zatezala vrat i lice, evo šta će sada raditi!

Autor: Kurir.rs

Zabava

18.07.2019

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac shvatila je da ne može dijetama da se reši viška kilograma pa je donela odliku da se podvrgne liposukciji.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Neće više da šeta salo... Vesna Zmijanac

Zmijančeva je odlučila da na jesen ode na liposukciju kojom će se rešiti viška kilograma. 

Nezadovoljstvo izgledom kod popularne pevačice postoji već duže vreme. Upućeni u njen život pričaju da je već pokušala da smrša napornim dijetama, pila je i razne pilule, trenirala... I ništa nije dalo rezultate. Kilogrami se sve više talože i jedini spas za Vesnu je odlazak kod hirurga. Nedavno je uslikana dok je pevala na festivalu Ulaz, kada joj je na sve strane kipelo salo, pa ne čudi što se odlučila na ovaj potez.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ne pomažu ni dijete, ni tablete... Vesna ide na operaciju

- Po drugi put će morati na liposukciju iako se zarekla da nikad više neće to uraditi. Jednostavno, ne može drugačije da smrša i to je jako nervira. Već se konsultovala s lekarom, rekao joj je da će je manje boleti nego pre osam godina jer su metode savremenije. Malo joj je lakše kad je to čula, ali se ipak i dalje plaši. Trpela je užasne bolove prošli put - rekao nam je izvor blizak pevačici.

Liposukcija sala je tretman koji poprilično skup, oko 8.000 evra, ali Vesna nema nameru to da plati. Ona će, kao i prethodni put, pokušati da se dogovori s doktorom da joj operaciju uradi na kompenzaciju.

- Spremna je na to da dozvoli da je slikaju i snimaju dok traje intervencija i da se to objavi u medijima, a da zauzvrat ne plati ništa doktoru. To bi bila dobra reklama za njegovu kliniku, a Vesni bi dobrodošlo da sačuva pare. I pre osam godina je na taj način uradila liposukciju i dopalo joj se - dodao je naš sagovornik.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Donela odluku da ne plati... Zmijančeva

Podsetimo, Vesna je 2011. prvi put otišla pod nož kada su joj lekari uradili zatezanje lica i vrata, izvlačenje sala iz podbratka i stomaka. Rado je govorila o toj intervenciji, ističući da je više nikad neće ponoviti jer su bolovi nesnosni.

- Bolelo je strašno, operacija je trajala čak sedam sati. Da sam znala da je oporavak tako težak, nikad ne bih otišla da skidam salo sa stomaka. Radije bih šetala salčiće nego ponovo išla pod nož - rekla je ona 2013. godine.
Izgleda da se u međuvremenu predomislila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rale

18.07.2019 08:59

Ne može se od babe napraviti devojka. Ni liposukcijom.