Goga: Cela estrada zna da je bomba bačena na Maju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest da je nepoznati napadač bacio eksplozivnu napravu u dvorište vila u kojoj, između ostalih, žive Maja Berović i Jelena Karleuša.

Foto: Prntscrin, e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Goga i Maja...

Kako Srpski telegraf saznaje, na estradi nastala je opšta panika nakon što se pronela priča da je eksplodirala bomba u dvorištu njihovih koleginica. Goga Sekulić samo je jedna od javnih ličnosti koju je ovaj stravičan napad šokirao.

Folkerka otkrila da je nastala panika na estradi nakon vesti da je na kuću njene koleginice bačena eksplozivna naprava

Foto: instagram.com/sekulicgoga
Iskreno rekla... Goga

- Cela estrada priča da je bačena bomba na kuću Maje Berović. Sad svi pričaju svoju verziju priče ko je to i zašto mogao da uradi, ali činjenica je da su svi ostali šokirani i da je nastala panika među kolegama zbog toga - otkriva Sekulićeva za Srpski telegraf i dodaje da je najvažnije što je sve prošlo samo na materijalnoj šteti.

- Koliko sam čula od kolega, Maja je dobro i to je najvažnije. Sve se drugo da popraviti, najvažnije je da niko nije povređen. Strašno je šta se dešava na estradi i kako pevači u današnje vreme nisu zaštićeni - završila je Goga.

Goga: Najvažnije je da je Maja dobro, a ostalo se da popraviti

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ/e-stock/D.MILUTINOVIĆ
Na njihove vile bačena bomba... Maja i Jelena

Srpski telegraf je juče prvi objavio informaciju da je nepoznati napadač u gluvo doba noći bacio bombu u dvorište vila u kojima, pored dvadesetak stanara, žive i pevačice Maja i Jelena. Policija je na lice mesta izašla na poziv građana nakon prijave da je u dvorište bačena eksplozivna naprava koja je oštetila fasadu i unutrašnjost dvorišta jedne od vila. Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera kako bi došla do napadača za koga se sumnja da je došao motorom, a ceo izveštaj policija je prosledila tužilaštvu. Uzeti su otisci sa lica mesta, kao i tragovi eksplozivne naprave, a saslušani su i svedoci kako bi se ovaj napad rasvetlio.

Kako bismo saznali nešto više o ovom bombaškom napadu, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Berovićkom i Karleušom, ali do zaključenja broja nisu odgovarale na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, prve komšinice već dve godine nisu u dobrim odnosima nakon što je Maja izjavila da je Svetlana Ceca Ražnatović majka nacije, što joj je JK silno zamerila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rale

18.07.2019 09:05

Strašno je šta se dešava na estradi i kako pevači u današnje vreme nisu zaštićeni - završila je Goga. ................................................................. Bahato se ponašaju i izazivaju narod, a mi da im plaćamo obezbedjenje? Neka nadležne službe istraže ko je to učinio.