Svi detalji hapšenja: Evo kako je "pala" Maca Diskrecija i koliku je kaznu platila!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

17.07.2019

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica Senada Nurkić, javnosti poznatija kao Maca Diskrecija uhapšena je pre nedelju dana u Beogradu zbog bavljenja prostitucijom.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
lako su je ulovili... Maca Diskrecija

Kako pišu mediji, Maca je uhapšena nakon što je izvesnog čoveka upoznala preko sajta za upoznavanje, gde su razmenili brojeve telefona i nastavili da se čuju putem istog.

Potom su dogovorili susret, a Maca je uhapšena dogovorenog dana, ali pre nego što se našla sa potencijalnom mušterijom, saznaje gorepomenuti portal.

- Senada je sprovedena kod sudije za prekršaje, koji ju je osudio kaznom od 50.000 dinara, po zakonu o narušavanju javnog reda i mira - rekao je izvor.

Foto: youtube.com/WOOW BALKAN
Šta je za nju 50.000 dinara...

Podsetimo, ovo nije prvi put da Macu privode. Krajem aprila 2017. godine Maca je privedena zbog ucene muškarca audio-snimkom u kojem se čuje kako dogovaraju intiman odnos, a Maca je čoveku tražila nekoliko hiljada evra. Protiv Mace je po nalogu tužilaštva tada podneta krivična prijava po redovnom postupku za pokušaj ucene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rale

17.07.2019 19:47

Ona je stranac. Da li je proterana iz naše države?