Bosanac Džidži kupuje konja: Otac joj ispunjava svaku rođendansku želju!

Autor:

Zabava

17.07.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Bosanac mezimici Aleksandri Stojković Džidži ostvaruje višegodišnju želju i kupuje joj konja za rođendan.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Džidža sa ocem

Naime, mlada pevačica oduvek je bila ljubitelj konja, a tokom snimanja poslednjeg spota, potpuno se zaljubila u ove životinje.

Džidža je snimala jednu scenu sa pastuvom, koji ju je oborio s nogu, što ju je navelo da zamoli oca da joj ispuni želju. Pozvala je tatu Bosanca i prepričala mu koliko je oduševljena tom životinjom.

Potpuno sam očarana koliko su to lepe i pametne životinje, kaže pevačica

Proslavljeni kompozitor odmah je poručio ćerki da će joj ispuniti želju i da će joj kupiti novog ljubimca.

Džidža je potvrdila da zaista planira da u budućnosti bude vlasnik jednog pastuva i da veruje da će joj Bosanac pomoći da ga kupi.

- Istina je, stvarno želim da imam svog konja. Oduvek sam ih volela, ali posle ovog snimanja samo o tome razmišljam. Potpuno sam očarana koliko su to lepe i pametne životinje, a pošto još uvek ne znam da jašem, planiram i to da naučim u narednom periodu - kaže Džidža.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasko

17.07.2019 08:10

Džidža bi da nešto uzjaše. Điha, điha!