Anastasija progovorila o udaji za Đorđa, pa istakla da je Ceca podržava u tome!

Autor: Alo.rs

Zabava

16.07.2019

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović od kada se odselila iz kuće svoje majke Svetlane Cece Ražnatović i započela zajednički život sa dečkom Đorđem Kuljićem, sve glasnije se spekuliše o njenoj udaji.

Foto: printscreen
Mama će je podržati ukoliko poželi da se uda... Anastasija i Đorđe

A ono što je, takođe, iznenadilo javnost jeste činjenica da je mlada Ražnatovićeva nekada uživala veliki luksuz u kući svoje majke u kojoj nije morala ništa da radi. Međutim, od kada se odselila, prinuđena je sve kućne poslove sama da radi.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Preselila se i sad živi s dečkom... Anastasija i Đorđe

- Snalazim se dobro, zasad. Iskrena da budem, jedini problem mi je spremanje hrane jer sam totalni antitalenat za kuhinju. Ne znam da kuvam i nikada neću naučiti - rekla je Anastasija, a na pitanje kako se hrani kaže: "Kada dođe letnji period, onda manje jedem, pa zato i smršam. Uglavnom su to neke salatice i lagani obroci. No, kada je zima i kada su proslave i slave, tada jedem malo više, pa se ugojim - priznala je Anastasija.

S obzirom na to da je u dugoj vezi sa biznismenom Đorđem Kuljićem, Anastasija kaže da bi volela da stane na ludi kamen, ali da joj se ne žuri.

Foto: printscreen/instagram
Mama je podržava... Anastasija i Ceca

- Majka bi podržala moju odluku da se udam ako bih ja to želela. Ipak, ona smatra da sam mlada za tako veliki korak. Iskrena da budem, i ja to isto mislim - rekla je Anastasija i priznaje da otkako se preselila, sve manje boravi u Cecinoj kući. S druge strane, dešava se da iz jednog razloga skrene do porodičnog doma na Dedinju.

- Dok sam živela sa majkom, često smo menjale garderobu. Sada to nije slučaj jer sam se ja preselila. Ipak, kada mi nešto zafali odem do nje i uzmem - otkrila je mlada pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading