Tolika zvezda, a živi kao podstanar: Komšije raskrinkale Mariju Šerifović!

Autor: Alo!

Zabava

14.07.2019

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Marije Šerifović otkrile nepoznate detalje o pevačici.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marija Šerifović

Oni su se uputili na Novi Beograd, u jedan luksuzni kompleks u kom stanove imaju i Novak Đoković, Filip Krajinović, Saša Kovačević i mnogi drugi.

Jedna komšinica je za spomenuti list otkrila da Šerifovićeva zbog koncerata širom zemlje i dijaspore često odsustvuje iz stana.

- Kad se sretnemo ljubazno nam poželi dobro jutro ili dobar dan - otkrila je ona, dodajući da to zapravo nije Marijin stan nego da ga samo rentira.

RepublikaFoto: Republika
Marija Šerifović

- Kažu da je ona u tom stanu podstanar, budući da se njen stan kod "Arene" renovira. Renoviranje se odužilo, a pošto nije želela da živi bilo gde stan je iznajmila kod nas.

- Videla sam je više puta. Nije bila ljubazna baš bogzna kako, ali možda joj nije bio dan. Potpuno je razumem. Kada vidi decu, ona načisto odlepi. Mazi ih, ljubi, udara im petaka... Ima puno strpljenja za njih. Sa druge strane, druženje i fotografisanje sa starijim fanovima kao da je ne zanima. Nekada čak izgleda kao šerif koji zavodi red u bloku - dodala je komšinica, dok je radnica iz obližnje prodavnice istakla da Marija najčešće pazari slatkiše, te da retko kad sačeka kusur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading