Sonja progovorila o Lukasovoj izabranici: Nadam se da će ga nova devojka ubediti da mi da razvod!

Autor:

Zabava

12.07.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga folk pevača Ace Lukasa, Sonja Vuksanović saznala je preko redakcije Srpskog telegrafa da pevač ima novu devojku Jovanu Doroški (25), pa se odmah obradovala, te je za naš list otkrila da bi volela kada bi ga ona ubedila da joj što pre zvanično potpiše papire za razvod!

Foto: ST/N. MANDIĆ, ST/V. LUKIĆ
Poželela im svu sreću... Sonja podržala Lukasa i njegovu novu devojku

Naime, Vuksanovićki ne smeta što se Lukas već sada pojavljuje na javnim događajima sa novom izabranicom, pa kaže da joj svaka devojka ide uz njega.

Folkerova bivša supruga nije iznenađena što pevač često menja devojke, pa misli da će uskoro zbog lepe Novosađanke zvanično da se rastanu

Foto: instagram.com/sonja__sv
Od Ace traži samo razvod... Sonja

- Od vas sam saznala da Aca ima novu devojku, ali stvarno ne znam ko je ta devojka. Stvarno me ne zanima s kim je on trenutno, meni je to sve simpatično! Nadam se samo da će ga ona možda ubediti da mi što pre potpiše papire za razvod braka! Mislim da bi to stvarno bilo sjajno - prokomentarisala nam je Sonja kroz osmeh.

Ona je iznela mišljenje i povodom toga da su mišljenja na društvenim mrežama o Jovani Doroški podeljena, pa dok neki smatraju da je Novosađanka prava lepotica, drugi je nazivaju Sonjinom lošom kopijom.

- Nisam iskreno čula da njegovu devojku porede sa mnom, ali mi je i to simpatično! Iskreno, meni svaka devojka ide uz njega. Ne bih tu ništa mnogo komentarisala - rekla je Acina bivša za naš list.

Sonja: Ne znam ko je ona, ali meni svaka devojka ide uz Acu

Foto: ST/N. MANDIĆ
Smuvao klinku... Jovana i Aca

Folker se sa novom devojkom pojavio pre tri dana na promociji pesme "Problem", koju je snimio sa pevačicom Majom Berović, pa se od plavuše tokom cele večeri nije odvajao. Ovo je okupljenima bilo neobično zbog toga što je Aca nekoliko prethodnih partnerki pokušavao na sve načine da sakrije od očiju javnosti, a sada se ponašao vrlo slobodno bez obzira na to što su okolo sevali blicevi. Lukas je Jovanu držao za ruku, a u jednom trenutku je pao i sočan poljubac. Folker je za naš list na promociji samo kratko prokomentarisao novu vezu, pa nije mnogo detaljisao.

- Mogu samo da kažem da se moja nova devojka zove Jovana. Devojka mora da bude nova, zato se i zove devojka. Menjam staro za novo, kao i kola - rekao je Aca, a na pitanje čime mu se nova izabranica bavi, samo je naglasio da ona nije starleta.

Podsećamo, nakon turbulentnog odnosa Sonja i Aca su se krajem prošle godine pomirili i izgladili odnose, ali se par ubrzo ponovo udaljio, te je za sada sve stavljeno na pauzu što se njihovog odnosa tiče.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading