Anabela i Dušica se pomirile: Evo šta se to desilo u finalnoj noći "Zadruge 2"!

Autor: Telegraf

Zabava

11.07.2019

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom finalne noći "Zadruge 2" Dušica se zagrlila i poljubila sa Anabelom Atijas, i to nakon brojnih svađa i javnih prepucavanja, što je za mnoge bilo možda i najveće iznenađenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Dušica...

- Meni tu ništa nije bilo čudno. Znam da je Anabeli jako teško da gleda, kao i svakoj majci, kako njena ćerka pati. Svima je teško gledati, ne samo kako Luna pati, već da bilo ko plače i nije mu dobro. Mislim da je u prvoj sezoni došlo do nesporazuma zbog uzavrelih emocija. Anabeli je bilo prvi put da je njena ćerka otišla u rijaliti i desilo se šta se desilo. Suočila se sa jedne strane sa velikom podrškom, sa druge strane sa vrlo velikom osudom javnosti. Jako je teško majkama da se sa tim nose.

- U  njenim očima sam videla veliku zabrinutost. Svakome treba zagrljaj. Ja nju poznajem, mi se ne družimo, ali se znamo. Svakome ću pružiti podršku kome vidim da nije svejedno. Čak sam joj rekla zovi me, čućemo se... Nemam ljude sa kojima ne pričam, sa kojima nisam u dobrim odnosima, možda mene neko ne voli iz nekog razloga, a ja polazim od toga da se nervi ne obnavljaju i ne želim da se nerviram oko nekih stvari koje se ne tiču mog privatnog života - zaključila je voditeljka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

12.07.2019 11:49

Pa kad se voditeljka tokom cele Zadruge uvlačila Luni i sprečavala druge da joj postavljaju teška pitanja. Često je i prekidala pitanje ili odgovor da bi pomogla Luni. Baš je bilo vidljivo.