Šta uradi piće: Vuk Mob jurio ljude satarom, reagovala policija!

Autor: Informer

Zabava

10.07.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, kada se napije ne zna šta radi, pa je tako, kako sam priznaje, jednom prilikom čak po ulici sa satarom jurio ljude! On je priznao da mu je to bilo najgore pijanstvo.

RepublikaFoto: instagram.com/iamvukmob
Vuk Mob

- Ostalo mi je u sećanju ono kada sam pijan sa satarom u ruci jurio nekoliko ljudi koje ne poznajem. Dok sam trčao za njima, jedan muškarac me je udario kaišem po glavi, a to nisam ni osetio - rekao je Vuk.

- Neko je pozvao policajce i uspeli su da me zaustave i otmu mi sataru. Onda sam napao i njih, pa su me priveli. Mislio sam da će ubiti Boga u meni, ali nisu. Na kraju se dobro završilo, jer da me nisu sprečili, mogao sam da ubijem nekog. Ne smem ni da pomislim šta je moglo sve da se desi. Posle toga sam prestao da pijem - rekao je Vuk Mob.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Za klince čiste i zbunjene

11.07.2019 08:31

Naravno da te nisu tukli, oni takve debile stite, a tuku ljude koji nisu ni krivi ni duzni. Takvi kao ti u kombinaciji sa starletama i klaberkama su ogledalo drzave. Naravno da mi komentar nece biti objavljen, ali eto, poneo me trenutak...