Dea Đurđević o ponovnom povratku na male ekrane: Pored jutarnjeg, vodim još jednu emisiju!

Autor:

Zabava

10.07.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pink televizije Dea Đurđević pojavila se na žurki u Imaginarijumu posle finala "Zadruge" u ponedeljak uveče, a za Srpski telegraf je otkrila da se odlično oporavlja, ali i da, pored jutarnjeg programa, sprema i novu emisiju!

Foto: e-stock
Dea Đurđević i Mladen Mijatović

Naime, ona je rekla da postoji mogućnost da će započeti pregovore da se, pored jutarnjeg programa, nađe u još jednom projektu, ali je za sada sve pod znakom pitanja jer želi da to ostavi kao iznenađenje.

- Non-stop sam sa mojim dragim ljudima i kolegama otkad sam izašla iz bolnice, a jedva čekam da se vratim na posao. Mnogi me pitaju da li ću se naći u još nekoj emisiji pored jutarnjeg programa, ali ne bih tu otkrivala detalje! Možda sve ostavim kao iznenađenje, ali svakako pratite Pink televiziju, pa ćete o svemu biti obavešteni - rekla je harizmatična voditeljka za naš list.

Dea se na proslavi provodila sa partnerom Mladenom Mijatovićem, koji se od nje nije odvajao, pa su sve vreme ćaskali sa Željkom Mitrovićem u dobroj atmosferi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Raka

10.07.2019 07:18

Puno uspeha želim.