Najveće zvezde na ULAZ festivalu od 11. do 13. jula, a Republika vam poklanja 10 x 2 karte za ovaj spektakl!

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

08.07.2019

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski sajam ove nedelje izgleda kao pravo gradilište budući da su u toku pripreme za najveći festival popularne muzike u regionu - ULAZ, koji će biti održan od 11. do 13. jula na Beogradskom sajmu. Ono što ovaj festival izdvaja od ostalih jeste veliki broj popularnih pevača, koje publika po prvi put može da čuje na jednom mestu. Koncerti će biti održani na tri bine, a kupovinom karte posetioci će imati pristup svim binama. Početak programa je u četvrtak, 11. jula od 20 časova, dok će festivalska vrata biti otvorena već od 18 časova. A najbolje od svega, Republika svojim čitaocima poklanja 10 x 2 karte za ovaj spektakl!

Foto: Rajko Ristić
Teodora Džehverović

Sve što je potrebno je da počev od ovog trenutka pošaljete svoje ime i prezime i broj telefona na imejl-adresu: marketing@srpskitelegraf.rs - najbržih 10 čitalaca/čitateljki očekuju po dve ulaznice za ovaj spektakl.

Na ULAZ-u nas očekuju najpopularniji pevači u Srbiji i regionu i to sa preko 45 koncerata na tri tematske bine - Ulaz, Koreni i IDJTV.  Na bini Ulaz nastupiće Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Željko Joksimović, Aleksandra Prijović, Saša Matić i mnogi drugi. Binu Koren zvucima narodne muzike upotpuniće Ana Bekuta, Haris Džinović, Vesna Zmijanac, Zvonko Bogdan.. IDJTV bina rezervisana je za omiljene trep i pop izvođače, kao što su su reperi Coby, Stefan Đurić - Rasta, Nikolija, Relja Popović, Fox, Teodora Džehverović, Senidah..Ono što publiku posebno raduje jeste da će svi izvođači imati nastupe poput solističkih koncerata, koji će trajati najmanje sat vremena.

Foto: Rajko Ristić
Nenad Aleksić Ša

Kako je najavljeno, specijalno dizajniran plato Beogradskog sajma postaće najveća diskoteka pod otvorenim nebom sa produkcijom svetskih razmera i pirotehnikom koju po prvi put vidimo na ovim prostorima. Pored toga, pevači najavljuju scenske spektakle sa plesačima, koji će za ovu priliku biti angažovani iz drugih zemalja.

RepublikaFoto: Promo foto
Festival ULAZ u izgradnji

Karte za ULAZ će od četvrtka moći da se kupe samo na biletarnicama postavljenim ispred ulaza na Sajam, i to po ceni od 1.799 rsd za regularnu kartu i 5.400 rsd za VIP kartu.  Organizatori apeluju da posetioci koji kupuju karte na dan festivala zbog gužvi dođu ranije, a biletarnice će biti otvorene od 10 časova. Specijalan poklon od festivala za posetioce jeste da će uz svako kupljeno pivo dobiti još jedno besplatno, za šta je potrebno sačuvati isečak ulaznice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading