Pojavila se fotografija sa letovanja: Ovako Jelena Karleuša stvarno izgleda u kupaćem kostimu

Autor:

Zabava

05.07.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva Jelena Karleuša nedavno je iskritikovala medije jer su je, navodno, u javnosti predstavili kao zvezdu koja prekomerno koristi fotošop. Ona je istakla da je redovno optužuju da izgleda loše i da ima višak kilograma, a da to nije istina.

Foto: instagram.com/karleusastar, twitter.com
Uhvaćena na letovanju... Jelena Karleuša

Jelena je sa letovanja iz Turske objavila seriju fotografija za koje tvrdi da na njima nije isfotošopirana, kao i na snimcima, a onda se pojavila slika na kojoj je, takođe, Karleuša.

RepublikaFoto: instagram.com
Ovako Jelena zapravo izgleda...

Jelenu su u Turskoj uslikali srpski turisti koji su fotografiju pevačice i objavili.

JK se vozila autićem ka plaži kada ju je uslikao jedan prolaznik, a na toj fotografiji u prvom planu je višak kilograma, stomačić koji se preliva, ali i ne tako savršena zadnjica!

Ta fotka ubrzo je postala hit na društvenim mrežama, pa su malu od velikog skandala razapeli zbog toga što je prethodnih dana objavljivala na desetine svojih slika na kojima je izgledala besprekorno. Zamerali su joj to što svoj fizički izgled predstavlja toliko savršenim, što u stvari nije realno. Na sve to, ona je pre nekoliko dana objavila svoj selfi, ispod kojeg je napisala komentar u kojem optužuje medije da je omalovažavaju i optužuju da obrađuje slike u Fotošopu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??‍♀️ #beachready ?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jun 26, 2019 at 8:39am PDT

-  Domaći mediji su se oduvek utrkivali ko će me više uvrediti na osnovu mog fizičkog izgleda, nazivajući me debelom, fotošopiranom, udarajući me kao ženu na najniži mogući način (tekstove po pravilu pišu žene). Nikada nisu razmišljali kako njihova lična mržnja prema meni utiče na njihove čitateljke, kakvu poruku šalju ženama, a pogotovo devojčicama! Ponižavanje i sajber zlostavljanje žena u domaćim medijima/socijanim mrežama, takođe, mora da bude tema i pojava protiv koje moramo svi da se borimo! - napisala je Jelena ispod jedne svoje obrađene fotke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading