Darko Lazić otkrio kad se ženi: Jedva čekam da vidim Marinu u venčanici!

Autor: Alo.rs

Zabava

05.07.2019

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić ostavio je iza sebe ružne trenutke i sada planira venčanje sa izabranicom Marinom Gagić s kojom je nedavno dobio sina Alekseja.

Foto: instagram.com/new_me911
Darko i Marina planiraju svadbu sledeće godine...

- Svadbu planiramo sledeće godine i pravo da vam kažem, jedva čekam. Ne samo da jedva čekam Marinu da vidim u venčanici već i da po prvi put obučem elegantno odelo jer kada sam se prvi put ženio, nisam pravio proslavu. U stvari, nadam se da ću, zbog težine, moći da stanem u neko odelo, a ako to ne bude slučaj, sašiću ga od šatorskog krila, šta da radim - našalio se pevač, a onda otkrio zbog čega njegova verenica nije prisustvovala proslavi rođenja sina.

Foto: instagram.com/new_me911
Želi na svadbi da nosi odelo... Lazić

- Iako sam bio za to da Marina dođe i proslavi sa svim nama, ona ipak nije želela. Ostala je kod kuće sa sinom jer nije još spremna za slavlja. Znate već kakve su žene i njihova razmišljanja. Mora da bude šminka u fulu, frizura, linija da bude besprekorna i sve da dođe na svoje mesto. Kažem joj da je savršena i da joj ne fali ništa, ali prokleto žensko ne sluša - navodi Lazić.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina

Lazić je iskoristio ovu priliku i objasnio šta je želeo da kaže izjavom da je "rođenje ćerke lepa vest, dok je sin nešto posebno":

- Krivo mi je što mi se meri svaka reč i što uvek nekako ispadne loše šta god da kažem, a nijednog trenutka nisam izgovorio da Alekseja volim više nego Lorenu. Volim ih podjednako, to su moja deca, moja krv. Svaki otac želi da ima sina, kao što svaki otac sa ćerkom ima posebnu ljubav koja se ne može opisati. Nikada neću razdvajati jedno od drugog, a realno je da je sin-sin, a da je ćerka-ćerka i da su ti odnosi sami za sebe posebni - kaže Darko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading