Najlepši "bebi šauer" u Srbiji ikada: Vladan iz "Magla benda" sa suprugom napravio bajkovito slavlje!

Autor:

Zabava

05.07.2019

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen Magla benda Vladan Savić i njegova supruga Jovana za manje od mesec dana postaće roditelji, a tim povodom organizovali su i bajkovit bejbi šauer.

Foto: Ljubica Samardžić
Vladan Savić sa suprugom Jovanom

Buduća mama okupila je svoje drugarice u prelepoj vili sa bazenom u okolini Novog Sada i priredila nezaboravnu žurku u čast dolaska na svet njihove prve bebe – devojčice Anđelije.

Ideju da okupi sve svoje drugarice, ali i da budućem tati, koji je bio prisutan, priredi iznenađenje došla je na predlog svoje drugarice Anje:

RepublikaFoto: Ljubica Samardžić
Vladan i Jovana

- Moja prijateljica je uvek raspoložena za druženje, a meni se njen predlog da napravimo bebi šauer dopao jer od kada sam prestala da radim neke drugarice mnogo ređe viđam. Zanimlljiva su bila i iznenađenja koja sam priredila Vladi. Testirala sam ga da li zna da promeni bebi pelene i da li može da prepozna različite ukuse bebi kašica.  Sve zadatke je uspešno obavio – priča buduća mama koja kaže da je cela proslava prevazišla sva njena očekivanja.

- Dekoraciju sam prepustila profesionalnim dekoraterima i zaista je bilo sve i lepše nego u najlepšoj bajci.

Foto: Ljubica Samardžić
Jovanin "bebi šauer"

Inače Jovana je celu trudnoću iznela lako, a ne krije da jedva čeka trenutak kada će u ruke uzeti svoju malenu devojčicu:

- Puna sam snage, a neretko se dešava da me moji najbliži podsećaju da sam u drugom stanju i da bi trebalo da usporim ritam - kaže Jovana i dodaje da je odabir imena za njihovu ćerkicu bio na tati.

RepublikaFoto: Ljubica Samardžić
Vladan i Jovana

- Ispunila mi se želja da imam devojčicu i da dobije ime Anđelija. Da je bio dečak mama bi birala ime. Nestrpljiv sam da se Anđelija rodi i da sve troje krenemo u zajedničku budućnost. Za mene je porodica smisao postojanja – bio je iskren Vladan.

RepublikaFoto: Ljubica Samardžić
Jovana i Vladan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading